Motor 1.5 dCi, de 90 cai putere, pentru noile Mercedes A si B-Class

Motor 1.5 dCi, de 90 cai putere, pentru noile Mercedes A si B-Class
Ultimele generatii ale modelelor Mercedes A si B-Class vor fi disponibile incepand cu aceasta luna in compania unor noi motorizari, printre care si un 1.5 dCi de numai 90 cai putere.
Distribuie pe Facebook

Incepand cu luna iulie a acestui an, clientii modelelor Mercedes A si B-Class vor avea la dispozitie o noua motorizare. Vorbim mai exact de o motorizare turbodiesel de 1.5 litri, de provenienta Renault, care urmeaza sa ofere celui aflat la volan... numai 90 cai putere.

Astfel, cele doua automobile germane de clasa compacta vor avea nevoie de pana la 14 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, in timp ce viteza maxima nu va depasi 180 de kilometri pe ora!

Totusi, in versiunile A, respectiv B160 CDI, cele doua modele ale constructorului din Stuttgart reprezinta alegerea ideala pentru cei care-si doresc un consum minim de carburant, acesta invartindu-se in cazul de fata intre 3.8 si 4.1 litri la 100 de kilometri.

De asemenea, ultima generatie a modelului Mercedes B-Class va putea fi comandata, tot din aceasta luna, si intr-o varianta B180 CDI BlueEFFICIENCY Edition, model ce se lauda atat cu un total de 109 cai putere, cat si cu un consum de carburant de numai 3.8 litri la 100 de kilometri.

Mai mult de-atat, acelasi ultim Mercedes B-Class va ajunge in showroom-uri si sub forma unei versiuni B220 4MATIC, caracterizata de o fisa cu specificatii tehnice ce include detalii precum motor turbo de doi litri si 184 cai putere, transmisie cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte, plus sistem de tractiune integrala 4MATIC.

In cele din urma, nu au fost uitati nici cei care viseaza la un Mercedes CLA, cel de-al doilea coupe cu patru usi din gama constructorului german fiind acum livrat si intr-o varianta CLA250 4MATIC, ce beneficiaza atat de un 2.0 turbo de 211 cai putere, cat si de o transmisie cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte, respectiv sistem de tractiune integrala 4MATIC

Noi motorizari pentru Mercedes A, B si C-Class

Distribuie pe Facebook
mai multe