Multi aplauda decizia luata de Renault. Crossover-ul Captur primeste o noua motorizare turbo de 1.3 litri

Multi aplauda decizia luata de Renault. Crossover-ul Captur primeste o noua motorizare turbo de 1.3 litri
  • Renault Captur primeste o noua motorizare
  • Este vorba de unitatea de 1.3 litri turbo pe benzina
  • A fost dezvoltata impreuna cu nemtii de la Daimler
Distribuie pe Facebook

Constructorul francez de automobile a anuntat ca in gama SUV-ului Captur isi face aparitia noua motorizare turbo pe benzina, de 1.3 litri, lansata la finalul anului trecut. La dezvoltarea ei au contribuit si nemtii de la Mercedes-Benz.

Salonul Auto de la Geneva este locul potrivit pentru a admira cele mai noi modele aparute pe piata, iar pentru jurnalistii auto veniti din toate colturile lumii este un bun prilej pentru a mai afla cateceva de la oficialii constructorilor prezenti la eveniment.

Renault Captur

Spre exemplu, francezii de la Renault au anuntat ca SUV-ul Captur va putea fi comandat si impreuna cu o noua motorizare turbo, pe benzina, de 1.3 litri, disponibila in doua configuratii de putere. Aceasta a fost lansata la finalul anului trecut si a fost dezvoltata de Alianta Renault-Nissan-Mitsubishi impreuna cu nemtii de la Daimler.

Renault Captur

La momentul acela, cei doi giganti au anuntat ca propulsorul poate fi comandat in trei versiuni de putere (115, 140 si 160 de cai putere), dar intre timp le-au mai pus clientilor la dispozitie si variantele de 130 si de 150 de cai putere, care se vor regasi pe Captur.

Renault Captur

Cei care aleg un Captur cu noul propulsor de 1.3 litri turbo, cu 130 de cai si 220 Nm cuplu intre 1.500 si 3.500 de rotatii pe minut, trebuie sa stie ca singura transmisie oferita este una manuala. In schimb cei care opteaza pentru motorizarea cu 150 de cai si 250 Nm intre 1.600 si 3.250 rpm, vor putea alege fie o cutie manuala, fie una automata cu dublu-ambreiaj.

Renault Captur

In Romania, crossover-ul francezilor de la Renault pleaca de la 12.950 de euro. Este vorba despre nivelul de echipare Life Evo, care ofera in standard proiectoare de ceata, jante de aliaj de 16 inch, tempomat, faruri de zi LED sau Radio Connect R&Go.

Renault Captur

Cel mai scump Captur (nivel de echipare Intens) costa de la 17.000 de euro in sus si vine, printre altele, cu caroserie finisata in doua nuante, climatizare automata, senzori de parcare spate si camera video pentru marsarier, senzori de ploaie si lumina, sistem multimedia Media Nav Evolution sau faruri full LED Pure Vision.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Renault Captur
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 9 Martie 2018