Muzeele Lamborghini, McLaren si Honda, disponibile si pe Google Street View

Muzeele Lamborghini, McLaren si Honda, disponibile si pe Google Street View
  • Muzeele Lamborghini, McLaren si Honda pot fi vizitate si cu ajutorul Google Street View
  • Iubitorii de masini vor putea admira astfel modelele care au facut istorie pentru cele trei marci
Distribuie pe Facebook

Fie ca esti pasionat de masini si nu numai, de acum ai posibilitatea sa explorezi virtual cateva muzee ale unor producatori celebri de automobile. La numai un click distanta, cu ajutorul unei noi caracteristici a Google Street View, vei avea sansa sa descoperi exemplarele care au facut istorie pentru trei marci auto celebre: Lamborghini, McLaren si Honda.

Muzeul Lamborghini din Sant'Agata Bolognese, Italia exista de mult timp pe hartile Google, insa acum, prin Google Indoor View, o noua caracteristica a programului Street View, fiecare utilizator conectat la un calculator cu internet poate explora in detaliu ce se regaseste in interiorul muzeului.

Astfel, fanii bolizilor Lamborghini se pot plimba in voie in cei 1.500 de metri patrati ai muzeului, dispusi pe doua etaje pline de masini care simbolizeaza istoria marcii italiene. Aici se afla primul Lamborghini Reventon, originalul Miura, Lamborghini Countach, modelul Diablo sau Murcielago. In plus, pentru a face experienta si mai patrunzatoare, compania le-a permis celor de la Google sa exploreze si interiorul supercarurilor, inclusiv cel al unor modele rare.

Muzeul cuprinde fiecare masina lansata de producatorul italian din 1963 incoace. Mai mult, utilizatorii pot vedea si interiorul conceptelor din fibra de carbon asa cum sunt Sesto Elemento sau Estoque. Tot pe Google Indoor View este disponibil si centrul tehnologic McLaren din Woking, Surrey. Fanii echipei britanice de Formula 1 pot admira in voie exponatele folosite in Marele Circ, inclusiv cele de acum cateva decenii, dar si modelele de strada produse de McLaren.

Si cei de la Honda le-au permis colaboratorilor Google sa fotografieze muzeul lor in apropierea circuitului de curse Motegi din Japonia. Colectia producatorului nipon cuprinde mai mult de 350 de modele complet restaurate, de la masini de strada la motociclete si masini de curse. Muzeul si-a deschis pentru prima data portile in 1998 si functioneaza pe trei etaje.

Muzeul Lamborghini din Sant'Agata Bolognese, Italia:


Visualizzazione ingrandita della mappa

Muzeul McLaren din Woking, Surrey, Marea Britanie:


View Larger Map

Muzeul Honda din apropierea circuitului de curse Motegi, din Japonia:

Distribuie pe Facebook
mai multe