Nemtii n-au putut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur. Acum conduce o masina unica in lume

Nemtii n-au putut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur. Acum conduce o masina unica in lume
  • Asa arata singurul Porsche Boxster Shooting Brake din lume
  • Inedita creatie are la baza un exemplar din seria 986
  • Motorul, dar si cabina raman, momentan, un mare mister
Distribuie pe Facebook

Si toata lumea intoarce capul dupa aceasta, inclusiv datorita nuantei deschise de albastru in care a fost finisata caroseria cu numai doua portiere.

Un Porsche Boxster cu plafon fix si o silueta tipica savuroaselor Shooting Brake-uri? Poate ca nemtii nu au vandut-o niciodata o astfel de masina, insa acest lucru nu inseamna nici pe departe ca asa ceva nu exista, mai ales daca vine vorba despre o planeta cu peste sapte miliarde locuitori la activ, cum este cazul Pamantului.

Purtand semnatura specialistilor companiei Van Thull Development, nonconformista creatie porneste de la un 986 fabricat in perioada 1996 - 2002 si ajunge acolo unde niciun alt exemplar din respectiva familie de produse... nu a mai ajuns si nici nu va mai ajunge.

Porsche Boxster Shooting Brake

Mai ales daca tinem cont ca plafonul fix si silueta de Shooting Brake reprezinta doar punctul de plecare in situatia data. Pentru a deveni si ramane o masina unica in lume, respectivul Porsche Boxster a primit si cateva elemente specifice familiei 911, precum partea frontala de 997, geamurile laterale de 996 si stopurile de 991.

Lista cu ingredientele ce compun reteta tehnica a nonconformistei creatii de la Van Thull Development raman un mister, insa generatiea 986 a fost oferita la vanzare de motoare cu sase cilindri in dotare, montate central de pana la 3.2 litri si... 260 de cai putere.

O alta necunoscuta a singurului Porsche Boxster Shooting Brake de pe planeta Pamant se afla in stransa legatura cu interiorul. Exista si o explicatie in acest sens: lucrarile de "amenajare" au pornit de curand si ramane de vazut ce se va intampla aici, mai ales daca va exista si o bancheta spate ori nici vorba de asa ceva.

Porsche Boxster Shooting Brake

Porsche Boxster Shooting Brake

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Porsche Boxster Shooting Brake
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 18 Martie 2020