Nemtii se uitau la ea ca la un OZN. Masina japoneza avea acum 25 de ani volan electric si soft-close doors

Nemtii se uitau la ea ca la un OZN. Masina japoneza avea acum 25 de ani volan electric si soft-close doors
  • Urmatorul material video ne face turul unei Acura Legend Coupe din 1994
  • Exemplarul respectiv oferea acum 25 de ani portiere cu functie soft-close
  • Alte curiozitati includ volan cu reglare electrica si telecomanda din piele
Distribuie pe Facebook

Scaunele cu incalzire in cinci trepte, pozitia butonului pentru actionarea trapei din plafon, dar si telecomanda imbracata in piele se numara la randul lor printre curiozitatile acestei Acura Legend de la mijlocul decadei 1990.

Inainte ca Acura sa lanseze pe piata prima generatie a modelului RL, consumatorii de berline luxoase aveau la dispozitie un produs de care unii si-ar putea aminti cu drag. Este vorba despre legendarul... Legend, automobil pe care compania japoneza l-a oferit chiar si intr-o versiune de caroserie cu numai doua portiere, in speta Coupe.

Despre o Acura Legend Coupe este vorba, de altfel, si in urmatorul material video, modelul de la mijlocul decadei 1990 - din anul 1994, mai precis, bucurandu-se de cateva echipamente nemaiintalnite pentru acea vreme. Probabil cel mai interesant aspect il reprezinta sistemul soft-close doors, care functioneaza perfect inclusiv in ziua de astazi.

Totodata, automobilul companiei japoneze vine cu reglare electrica pentru volan si, evident, scaunele fata, acestea din urma punand la bataie chiar si incalzire in cinci trepte. Nu lipsesc din peisaj nici macar centurile de siguranta care se retrag la deschiderea portierelor, care faciliteaza accesul la interior, sau geamurile spate... functionale.

Alte curiozitati cu privire la aceasta Acura Legend Coupe includ o pozitie total neobisnuita pentru butonul care actioneaza trapa din plafon, semnalizare dubla la nivelul partii frontale - care functioneaza independent atunci cand farurile sunt aprinse. Plus telecomanda imbracata in piele ca sa nu uiti niciodata ce masina luxoasa conduci.

Cei mai atenti la detalii, care urmaresc materialul video de mai jos, vor descoperi si alte ciudatenii la vechiul automobil al companiei japoneze, unele mai interesante decat altele:

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 11 Ianuarie 2019