Nemtii se uitau la ea ca la un OZN. Masina japoneza avea acum 30 de ani scaune spate cu reglare electrica si masaj

Nemtii se uitau la ea ca la un OZN. Masina japoneza avea acum 30 de ani scaune spate cu reglare electrica si masaj
  • O Toyota Century din anul 1990 ne impresioneaza cu dotarile oferite
  • Masina japoneza se bucura chiar si de scaune spate cu functie de masaj
  • Alte detalii includ faruri automate, ceasuri digitale si buton Sport
Distribuie pe Facebook

Extrem de interesante sunt si farurile automate, suportul pentru picioare sau casetofonul cu functie de inregistrare.

Ocupa un loc fruntas in topul celor mai luxoase masini vandute vreodata, insa nu multe persoane pot spune ca au auzit pana acum de Toyota Century.

Asamblata special pentru piata din Japonia, aceasta a fost prezentata pentru prima oara in fata publicului larg in urma cu mai bine de cinci decenii.

In ceea ce priveste exemplarul din cazul de fata, automobilul cu pricina a parasit linia de productie in anul 1990, iar acum rezida peste Ocean, in SUA.

Sub capota se ascunde un motor V8 de patru litri si numai 190 CP insa, cu toate acestea, butonul sport nu lipseste de la nivelul panoului de bord.

De altfel, persoanele care vor avea ocazia de a pasi la interiorul respectivei Toyota Century vor avea ocazia sa descopere si alte echipamente interesante.

Farurile automate, multiple comenzi pentru actionarea geamurilor electrice sau ceasurile digitale sunt doar cateva exemple concrete in acest sens.

Nu insa si singurele, masina japoneza venind inclusiv cu cateva dotari extrem de speciale pentru ocupantii locurilor spate, printre care si aer conditionat.

Totodata, ocupantul locului din stanga se va mai bucura si de suport pentru picioare, plus masaj - ceva unic pentru un automobil de acum trei decenii.

Lista detaliilor inedite se incheie cu un casetofon integrat in cotiera banchetei posterioare care ofera chiar si... ei bine, o functie de inregistrare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 23 Ianuarie 2019