Nesimtirea soferilor din Bucuresti: reguli uitate la prima ninsoare

Nesimtirea soferilor din Bucuresti: reguli uitate la prima ninsoare
  • Prima zapada a blocat traficul din Bucuresti
  • Soferii calca foarte des linia continua
  • Acordarea prioritatii este un lux
Distribuie pe Facebook

Un cititor 4Tuning ne-a trimis doua filme din traficul capitalei. Din pacate, nimic din ce vedem aici nu ne surprinde. E vorba de soferi care incalca absolut toate regulile de circulatie posibile. Iar cand a venit prima zapada, parca toti si-au pierdut mintile.

Taximetristi care trec linia dubla continua si nu acorda prioritate, masini care merg pe sina de tramvai, dupa refugiul statiei, autoturisme care nu dau semnal si multe alte nereguli flagrante din traficul Bucurestiului. Nu trebuie sa circuli zile in sir ca sa vezi tampeniile pe care le vezi in fata ta, sa vezi soferii care merg pe contrasens, care nu acorda prioritate si care habar nu au ca a venit noaptea si trebuie sa aprinda farurile.

Mai grav este momentul in care vine prima zapada si, evident, soferii sunt surprinsi si intra intr-un blocaj total. Nu au anvelope de iarna, stiu ca nu mai au benzina in rezervoare, stiu ca urmeaza un haos si, automat, in creierasul lor minuscul se intampla o declansare si, brusc, toate regulile de circulatie dispar din peisaj. Si inca nu a venit zapada cea mare, sa vezi atunci nebunie in trafic... Evident, politistii vor sta bine mersi la caldurica, in timp ce soferii se vor chinui sa ajunga acasa, printre nesimtiti care incalca legea si care se cred mai presus de ea.

Distribuie pe Facebook
mai multe