Nissan si GE au semnat un acord referitor la infrastructura masinilor electrice

Nissan si GE au semnat un acord referitor la infrastructura masinilor electrice
Nissan si GE au semnat un acord de colaborare referitor la cercetarea pe o durata de doi ani care sa promoveze dezvoltarea rapida a infrastructurii de alimentare a automobilelor electrice.
Distribuie pe Facebook
Eforturile de cercetare vor fi canalizate in doua directii. Prima este integrarea acestor masini in locuinte si cladiri, iar cea de-a doua vizeaza dinamica alimentarii automobilelor electrice si posibilul impact pe care-l va avea asupra retelei de electricitate in momentul in care pe piata vor fi introduse milioane de asemenea vehicule.
"In calitate sa de important furnizor de echipamente pentru productia de energie si servicii energetice, GE se afla intr-o pozitie foarte buna care ii permite sa ajute industria auto sa aduca milioane de vehicule electrice in retea", a declarat Mark Little, Vicepresedinte Senior si Director GE Global Research.
"Acest parteneriat pentru cercetare cu GE reafirma angajamentul asumat de Nissan de promovare in masa a mobilitatii cu zero emisii. Experienta bogata a GE in domeniul retelelor energetice va ajuta Nissan sa creeze pe piata conditii mai bune pentru vehicule electrice precum Nissan LEAF si sa aduca un plus de valoare clientilor nostri acum, dar si pe viitor", a afirmat Carla Bailo, Vicepresedinte Senior, Cercetare si Dezvoltare Nissan Americas.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 13 Octombrie 2011