Noi motoare cu trei, patru si opt cilindri vor lua cu asalt gama Mercedes

Noi motoare cu trei, patru si opt cilindri vor lua cu asalt gama Mercedes
  • Gama de motorizari Mercedes va primi noi optiuni din 2016
  • Clientii vor avea la dispozitie si un propulsor cu trei cilindri
  • Noul Mercedes C63 AMG va ascunde sub capota un V8 twin-turbo
Distribuie pe Facebook

Incepand cu anul 2016, clientii de automobile Mercedes vor avea la dispozitie noi motorizari cu sase si opt cilindri. De asemenea, constructorul german pregateste si un propulsor cu numai trei cilindri.

Asteptata sa soseasca pe piata in cursul anului 2016, urmatoarea generatie a modelului de clasa mare Mercedes E-Class va marca revenirea in gama constructorului german de automobile a motorizarii cu sase cilindri in linie. Ultima oara cand compania din Stuttgart punea la dispozitia clientilor sai o astfel de unitate se intampla acum mai bine de un deceniu si jumatate, la mijlocul anilor '90.

O alta noutate de care vor avea parte cumparatorii de automobile Mercedes va consta intr-un propulsor cu numai trei cilindri. Acesta nu va fi insa disponibil spre comercializare mai devreme de anul 2017, atunci cand va avea loc lansarea versiunii imbunatatite a modelului C-Class W205.

Si daca tot veni vorba de urmatoarea generatie a modelului de clasa medie Mercedes C-Class, trebuie mentionat ca aceasta va putea fi comandata si intr-o versiune de inalta performanta. O versiune de performanta care, conform ultimelor informatii, va ascunde sub capota un motor V8 twin-turbo de patru litri, oferit in compania unei transmisii automate cu sapte rapoarte si, in mod optional, a unui sistem de tractiune integrala.

Incepand cu anul 2017, modelul Mercedes C63 AMG ar putea beneficia in echiparea standard de o cutie Speedshift cu nu mai putin de noua trepte de viteza.

In afara motorizarilor noi cu trei, sase si opt cilindri, dar si a unor variante hibrid, viitoarele generatii C si E-Class de la Mercedes se vor putea lauda si cu cateva noutati in materie de tehnologie, precum optiunea "Autobahn Pilot" care anunta un sistem de condus autonom cu functie de depasire.

Distribuie pe Facebook
mai multe