Noi restrictii de circulatie pe autostrada care leaga capitala de Constanta. Anuntul facut de autoritati

Noi restrictii de circulatie pe autostrada care leaga capitala de Constanta. Anuntul facut de autoritati
  • Pana acum au fost reabilitate doua portiuni de autostrada
  • Programul va fi incheiat in cursul lunii noiembrie
  • Noi restrictii pe tronsonul dintre km 119 si 130
Distribuie pe Facebook

CNAIR anunta restrictii de circulatie pe un nou tronson al autostrazii A2 Bucuresti - Constanta, cunoscuta si sub denumirea de Autostrada Soarelui. Totul face parte din programul de reabilitare a soselei de mare viteza.

Autostrada care leaga capitala de Constanta a intrat intr-un bine-meritat program de reabilitare la inceputul acestui an. In urma cu cateva saptamani, autoritatile au anuntat ca, pe fondul relaxarii traficului, lucrarile vor continua pe tot parcursul verii.

In acest fel, programul de reabilitare va fi incheiat mai devreme decat era programat: in cursul lunii noiembrie.

Pana in acest moment, au fost reabilitate doua tronsoane cuprinse intre kilometrul 12 si 17 (sensul Bucuresti-Constanta), respectiv intre km 111+600 si km 119+800, pe sensul invers de mers.

Acum urmeaza sa fie reasfaltata o noua portiune de autostrada, pe acelasi sens dinspre Constanta spre Bucuresti, astfel ca autoritatile anunta noi restrictii de circulatie. Acestea se vor aplica pe tronsonul dintre km 119+800 si km 130+800.

"Circulatia rutiera va fi deviata de pe calea 1 (Bucuresti - Constanta) pe calea 2 (Constanta - Bucuresti) unde se va circula in ambele sensuri pe sectorul mentionat, cu limitarea vitezei de deplasare la 60 km/h in zona devierii, 80 km/h pe restul sectorului de circulatie din ambele sensuri si interzicerea depasarii," se arata intr-un comunicat CNAIR.

Lucrarile la acest tronson urmeaza sa fie finalizate pe 31 mai.

Distribuie pe Facebook
mai multe