Noi restrictii de trafic pe Centura Bucurestiului

Noi restrictii de trafic pe Centura Bucurestiului
Incepand cu data de 9 aprilie 2012, circulatia pe DN Centura Bucuresti va fi restrictionata pe sectorul kilometrul 43+000 - kilometrul 55+520 (Jilava - Ciorogarla), din cauza lucrarilor de extindere a partii carosabile.
Distribuie pe Facebook
"Lungimea unui sector de drum in lucru nu va depasi 500 metri, iar distanta dintre doua sectoare va fi de minim 1000 metri. In aceasta perioada, circulatia autovehiculelor pe sectorul de drum in lucru se va desfasura alternativ, in ambele sensuri, pe banda deschisa circulatiei", se arata intr-un comunicat postat pe site-ul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri din Romania (CNADNR).
"Conducatorii auto sunt rugati sa respecte restrictia de circulatie instituita si semnalizarea rutiera temporara", potrivit aceluiasi comunicat.
Anuntul vine la scurt timp dupa ce CNADNR anuntase restrictionarea circulatiei intre kilometrul 8+600 - kilomtetrul 9+400, in vederea executarii lucrarilor la nodul rutier de la intersectia dintre Centura Bucuresti si Autostrada Bucuresti - Brasov.
Distribuie pe Facebook
mai multe