Nokian Tyres ofera garantii speciale pe pietele din Europa Centrala la anvelopele sale premium

Nokian Tyres ofera garantii speciale pe pietele din Europa Centrala la anvelopele sale premium
Nokian Tyres pune la dispozitia clientilor de pe pietele europene o serie de garantii speciale la toate anvelopele comercializate, astfel incat acestia sa se bucure de solutionarea rapida si eficienta a tuturor situatiilor imprevizibile care pot aparea in timpul condusului. Asadar, garantia de satisfactie, garantia Aramid si noua garantie pentru anvelope solutioneaza in mod convenabil orice incident, spre satisfactia deplina a clientilor Nokian Tyres.
Distribuie pe Facebook

Calitatea inseamna nu numai functionalitate, ci si sustenabilitate, in special pentru produsele premium, iar anvelopele Nokian Tyres imbunatatesc experienta de condus a tuturor utilizatorilor, printr-un serviciu de garantii care depasesc standardul zilnic.

Garantia anvelopei

Cea mai recenta garantie Nokian Tyres este valabila 24 de luni de la achizitionarea noului set de anvelope de catre client si ii ofera acestuia anvelope noi corespunzatoare, in cazul in care cele montate initial s-au deteriorat accidental.

„In calitate de lider international pe segmentul anvelopelor premium, brandul Nokian Tyres in sine este o garantie dovedita a calitatii. Toate anvelopele noastre dispun de o calitate premium, insa viata poate lua intorsaturi neasteptate. Cand se intampla acest lucru, o solutie rapida, precum garantia anvelopei este intotdeauna de ajutor.”, a declarat Martin Drazík, Product Manager pentru Europa, Nokian Tyres.

Clientul trebuie doar sa se inregistreze pentru garantie pe website-ul Nokian Tyres sau sa solicite furnizorului sa faca acest lucru.

Garantia anvelopei este disponibila tuturor clientilor care achizitioneaza un set complet sau cel putin o pereche de anvelope dintre modelele selectate. Fiecare anvelopa deteriorata poate fi inlocuita sub garantie o singura data, cu o anvelopa de exact aceeasi dimensiune ca cea originala. Garantia nu se aplica anvelopelor inlocuite si nu acopera accidentele provocate in mod intentionat, in urma lipsei de experienta, in sporturile cu motor sau in cazul anvelopelor utilizate de vehiculele de salvare in caz de urgenta. Aceasta garantie nu este disponibila obligatoriu la toti furnizorii, de aceea, clientii ar trebui sa verifice disponibilitatea in prealabil.

Lista modelelor Nokian Tyres eligibile pentru Garantia anvelopei poate fi accesata aici.

Garantia de satisfactie Nokian Tyres

Unii clienti isi pot alege anvelopele pe baza recomandarilor expertilor, altii pot cumpara online sau se pot baza pe intuitie, astfel incat noile anvelope sa nu indeplineasca intotdeauna asteptarile initiale.

„Pentru astfel de situatii oferim Garantia de satisfactie Nokian Tyres de doua saptamani, care le permite clientilor nostri sa se poata razgandi cu usurinta in acest termen si sa isi poata schimba gratuit anvelopele cu un alt set mai potrivit. Astfel, grija fata de client trece la nivelul urmator, oferind pe langa satisfactie si confort, siguranta sporita pe drum.”, a adaugat Drazík.

Garantia se aplica doar seturilor complete de patru anvelope din modelele selectate listate pe website-ul Nokian Tyres. Anvelopele nu trebuie sa prezinte uzura excesiva, iar garantia acopera doar anvelopele de aceeasi dimensiune precum cele achizitionate initial. Uzura excesiva este controlata de indicatorul DSI care trebuie sa aiba cifra 8 vizibila. De asemenea, clientul trebuie sa completeze un formular de inlocuire la furnizorul initial.

Garantia Aramid Nokian Tyres

Inca de la lansarea pe piata, Nokian Tyres si-a castigat renumele de companie inovatoare in domeniul producerii anvelopelor, dezvoltand o gama completa de solutii revolutionare care imbunatatesc siguranta si durabilitatea acestora. Printre acestea se numara tehnologia brevetata Nokian Tyres Aramid Sidewall, utilizata pentru SUV-uri si camionete. In mod similar, Garantia Aramid necesita inregistrarea modelului achizitionat prin intermediul website-ului Nokian Tyres.

„Folosim fibra de aramida pentru a consolida peretii laterali ai anvelopelor si a le oferi rezistenta si durabilitate extreme. Aceasta protejeaza eficient impotriva impacturilor si taieturilor. Niciun alt producator nu ofera anvelope la fel de rezistente destinate SUV-urilor si camionetelor. Mai mult, Nokian Tyres adauga si o garantie de inlocuire.”, a completat Drazik.

Conditii si limitari ale garantiei

Garantiile Nokian Tyres sunt supuse unor conditii si limitari specifice, asadar, clientii sunt sfatuiti sa le citeasca in prealabil, astfel incat sa poata utiliza garantia fara inconveniente. Conditiile si limitarile sunt diferite in anumite tari din Europa.

Lista tuturor modelelor acoperite de garantiile individuale Nokian Tyres este disponibila pe website-ul Nokian Tyres, care ofera si o lista cu furnizorii care comercializeaza aceste anvelope.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 10 Iunie 2021