Noua masina primita in dar de politie. Are motor turbo de 320 CP si face suta in doar 5,7 secunde

  • Politia din Australia a primit pe maini o Honda Civic Type R
  • Compacta japoneza are un termen de imprumut de 12 luni
  • Masina de 320 CP nu va fi implicata in urmarirea infractorilor
Distribuie pe Facebook

O viteza maxima de peste 270 de kilometri pe ora este, de asemenea, posibila, au mai declarat oficialii companiei producatoare.

Cea mai rapida masina cu tractiune fata din istoria circuitului de la Nurburgring, noua Honda Civic Type R a primit de curand un post in cadrul politiei australiene.

Echipata cu un motor turbo de doi litri si 320 de cai putere, compacta de origine japoneza nu va putea fi insa urmarita in actiune pe strazile din tara de la antipozi.

Honda Civic Type R de politie

Honda Civic Type R de politie

Misiunea hot-hatch-ului cu tractiune fata si cutie manuala in sase rapoarte, care poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar 5.7 secunde, este ceva mai speciala.

Oferita de divizia Honda Australia pentru o perioada de 12 luni, respectiva masina Civic Type R a primit sarcina de a apropia cetatenii de fortele locale de politie.

Prima aparitie in public a compactei de origine japoneza, capabila de o viteza maxima de peste 270 de kilometri pe ora, a fost bifata la data de 16 martie 2019.

Honda Civic Type R de politie

Honda Civic Type R de politie

Honda Civic Type R de politie

In Romania, cea mai recenta generatie a super-compactei Honda Civic Type R porneste de la putin peste 39.500 de euro, insa dispune de numeroase dotari.

Echiparea standard cuprinde inclusiv faruri cu tehnologie LED, jante din aliaj pe 20 de inch, dar si climatizare automata cu reglare a temperaturii pe doua zone.

Fara costuri suplimentare sunt oferite si camera video pentru mers in marsarier sau sistemul de infotainment cu navigatie Garmin si display de sapte inch.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Honda Civic Type R de politie
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 18 Martie 2019