Noua SUPRA este tot mai departe de visurile impatimitilor. Toyota confirma si un propulsor cu patru cilindri in gama

  • Noua Supra va fi disponibila si alaturi de un motor entry-level
  • Este vorba de o unitate turbo de 2.0 litri furnizata de BMW
  • Aceata va livra circa 262 de cai putere puntii spate
Distribuie pe Facebook

Inginerul sef care se ocupa de dezvoltarea noii generatii Toyota Supra a confirmat ca sportiva va putea fi comandata si alaturi de un propulsor cu patru cilindri in linie. Aceasta informatie poate fi regasita si intr-un document provenit de la producatorul de cutii de viteze ZF.

Inca de cand a fost prezentata in fata publicului prezent la Festivalul Vitezei de la Goodwood, noua Toyota Supra este pe buzele jurnalistilor din intreaga lume si a impatimitilor auto deopotriva.

2019 Toyota Supra la Goodwood

Publicatia Road & Track a intrat in posesia unui document provenit de la producatorul de transmisii ZF in care se arata ca noua Supra va fi pana la urma disponibila cu doua motorizari. Informatia a fost confirmata intre timp si de Tetsuya Tada, inginerul sef care se ocupa de dezvoltarea Supra.

2019 Toyota Supra la Goodwood

Asadar, pe langa unitatea turbo de 3.0 litri cu 335 de cai putere, modelul japonez va putea fi comandat si alaturi de un motor entry-level. Este vorba de un agregat turbo de 2.0 litri cu patru cilindri in linie, care livreaza puntii spate 262 de cai putere. Ambele propulsoare sunt furnizate de BMW si au codul intern B58B30, respectiv B48B20.

2019 Toyota Supra la Goodwood

Imediat dupa Festivalul Vitezei de la Goodwood, Toyota a organizat o intalnire speciala cu mai multi posesori de Supra din Marea Britanie, care au putut studia indeaproape noul A90 (asa cum este cunoscut prototipul). A fost pentru prima data in istorie cand toate generatiile Supra stau sub acelasi acoperis.

2019 Toyota Supra la Goodwood

Noua Toyota Supra urmeaza sa fie lansata pe piata la inceputul anului viitor, astfel ca un debut oficial ar putea fi programat pentru Salonul Auto de la Paris din luna octombrie. Ramane insa de vazut daca japonezii nu au in plan lansarea acestui model in cadrul unui eveniment special.

2019 Toyota Supra la Goodwood

2019 Toyota Supra la Goodwood

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze 2019 Toyota Supra la Goodwood
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 18 Iulie 2018