Moment istoric pentru TOYOTA. Toate cele 5 generatii SUPRA adunate sub acelasi acoperis

Moment istoric pentru TOYOTA. Toate cele 5 generatii SUPRA adunate sub acelasi acoperis
  • Toyota a strans toate generatiile Supra la un loc
  • 84 de posesori de Supra au fost prezenti la intalnire
  • Acestia au putut admira indeaproape prototipul noii generatii
Distribuie pe Facebook

Toyota a organizat o intalnire exclusivista in Marea Britanie cu mai multi posesori de Supra, unde a adus si noua generatie a celebrei sportive. Deocamdata cunoscuta sub denumirea de A90, aceasta a fost prezentata in premiera mondiala la Festivalul Vitezei de la Goodwood.

Dupa sase ani de munca, foarte multe clipuri video si imagini spion si un concept de curse lansat cu ceva timp in urma, Toyota a adus intr-un final versiunea de strada a noii Supra la Festivalul Vitezei de la Goodwood.

Toate generatiile Supra

Prototipul a fost, asa cum se astepta toata lumea, acoperit cu un camuflaj specific diviziei Gazoo Racing, insa fanii au putut admira deasemenea pentru prima data sportiva in miscare, pe celebra urcare de la Goodwood.

Toate generatiile Supra

Imediat dupa eveniment, constructorul japonez de automobile a organizat o intalnire "secreta" cu mai multi posesori de Supra din Marea Britanie. Intrarea s-a facut pe baza de invitatie, iar 84 de norocosi au putut admira indeaproape noua generatie a sportivei si au putut discuta cu nimeni altul decat Tetsuya Tada, inginerul sef responsabil de noua Supra.

Toate generatiile Supra

Evenimentul a fost unul istoric pentru Toyota, fiind pentru prima data cand cele 5 generatii ale acestui model sunt adunate sub acelasi acoperis. In ceea ce priveste masinile aduse, au fost nu mai putin de 50 de exemplare din toate cele patru generatii.

Cele mai multe au fost, desigur, din generatia a patra, sau Supra MkIV. Au mai fost prezente 8 Supra MkIII, patru Supra MkII si o singura Celica Supra.

Toate generatiile Supra

"Sunt foarte bucuros ca am ajuns pana in acest punct. In sfarsit am avut ocazia sa prezint masina in Marea Britanie; este cea mai fericita zi din viata mea. Si sa o conduc pe urcarea de la Goodwood a fost intr-adevar o experienta de neuitat," a declarat Tada.

Toate generatiile Supra

Noua Toyota Supra urmeaza sa ajunga pe piata la inceputul anului viitor astfel ca o lansare oficiala ar putea avea loc in lunile urmatoare. Cele mai multe voci vorbesc despre Salonul Auto de la Paris care isi deschide portile pe 4 octombrie.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Toate generatiile Supra
mai multe