Noul A7 trece testul elanului ca un campion. Masina germana sta lipita de asfalt in orice conditie

  • Noul Audi A7 a fost supus de curand celebrului test al elanului
  • Automobilul german a trecut proba fara niciun fel de emotie
  • Exemplarul testat avea suspensie pneumatica si directie integrala
Distribuie pe Facebook

Sa fie oare suspensia pneumatica si directia integrala de "vina" pentru reusita dinamica a fastback-ului Audi?

Este intotdeauna pregatit sa puna probleme, inclusiv automobilelor cu pretentii. Pentru noul A7 insa, testul elanului nu a reprezentat decat o simpla formalitate. Concurentul modelului CLS de la Mercedes a trecut fara emotii proba respectiva, avand in mana doi asi extrem de importanti.

Potrivit spaniolilor de la km77, aflati in spatele acestui material video, fastback-ul cu patru cercuri si cinci portiere a fost testat in versiunea cu suspensie pneumatica si directie integrala. Sisteme care ii confera Audi-ului un avantaj major din punctul de vedere al performantelor dinamice.

Acum, daca te intrebai si cat costa un A7, noua generatie pleaca in Romania de la 70.741 de euro. Clientii au la dispozitie doar o singura varianta de motorizare: un V6 TDI de trei litri si 286 de cai putere, cuplat la o transmisie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala.

In versiunea de baza, alternativa celor de la Audi la Mercedes CLS ofera blocurile optice cu tehnologie LED, dar si jante din aliaj cu diametrul de 18 inch inch sau tapiterie realizata din piele. Nu lipsesc insa din meniu nici scaunele fata incalzite ori instalatia automata de climatizare.

De cealalta parte, suspensia pneumatica si directia integrala - care echipeaza exemplarul testat de publicatia km77, sunt disponibile in mod optional, contracost. Prima costa putin peste 2.250 de euro, in timp ce costul dotarii cu numarul doi se invarte in jurul sumei de 2.155 de euro.

Audi A7 Sportback - Galerie Foto

Audi A7 Sportback - Galerie Foto

Audi A7 Sportback - Galerie Foto

Audi A7 Sportback - Galerie Foto

Audi A7 Sportback - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (51) Poze Audi A7 Sportback - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 21 Iunie 2018