Noul Ford GT va avea un program extins de personalizare, inclusiv 8 culori exterioare

Noul Ford GT va avea un program extins de personalizare, inclusiv 8 culori exterioare
  • Personalizarile pentru noul Ford GT includ 8 culori exterioare
  • Clientii vor putea alege pana si nuanta etrierile de frana
  • In ceea ce priveste interiorul, constructorul american propune mai multe tipuri de cusaturi, striatii sau culori ale materialelor
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Ford au facut publice optiunile de personalizare pentru noul GT. Printre altele, clientii vor putea alege din 8 culori pentru exterior.

Noul Ford GT este una dintre cele mai asteptate masini ale acestui an, iar cu al sau motor V6 de 3.5 litri twin-turbo capabil de mai mult de 592 de cai putere, este usor de inteles de ce. Chiar daca americanii au fost saraci in declaratii pana acum, 500 de clienti au comandat deja supercarul.

Personalizarile noului Ford GT

Pretul exact ramane deocamdata un mare mister, dar constructorul din Detroit a dat publicitatii optiunile de personalizare a noului GT, despre care spune ca ii reflecta inovatiile tehnice si design-ul aerodinamic.

In primul rand, clientii vor putea alege din 8 culori exterioare, printre care Liquid Blue, alb, rosu, galben, negru, argintiu, gri si negru mat. Desigur, nu puteau lipsi dungile de curse caracteristice modelelor de inalta performanta produse de constructorul american.

O premiera pentru Ford este faptul ca viitorii proprietari isi vor putea alege chiar si culoarea etrierilor de frana care in configuratie standard vin vopsiti in negru, dar la dorinta clientului acestia pot fi argintii, albastri, portocalii sau rosii.

Personalizarile noului Ford GT

Programul de personalizare merge mai departe cu interiorul viitorului GT, unde vor putea fi alese mai multe optiuni in ceea ce priveste cusaturile, striatiile sau culorile materialelor folosite in habitaclu.

Personalizarile noului Ford GTPersonalizarile noului Ford GT

Barb Whalen, manager de design pentru culori si materiale in cadrul Ford, a declarat ca "Totul in noul Ford GT a fost proiectat intentionat sa exprime performanta suprema. Aceste culori nu sunt trendy, cum nici noul GT nu este trendy. Este o masina veritabila de curse pentru sosea."

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Personalizarile noului Ford GT
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 7 Iulie 2016