Noul Mercedes CLA s-a facut de ras la testul elanului. VIDEO ca sa te convingi si singur

Noul Mercedes CLA s-a facut de ras la testul elanului. VIDEO ca sa te convingi si singur
  • Noul Mercedes CLA porneste in Romania de la 35.490 de euro
  • Versiunea de baza ofera un benzinar 1.3 turbo de 163 CP
  • Cel mai ieftin model diesel costa aproape 39.000 de euro
Distribuie pe Facebook

O combinatie de mai multi factori, printre care subvirarea si lipsa aderentei de pe puntea fata, au facut ca noul Mercedes CLA sa inregistreze unul dintre cele mai slabe rezultate la testul elanului organizat de spaniolii de la KM77.

Lansat pe piata in urma cu doar un singur an, noul Mercedes CLA se remarca numaidecat prin design-ul sportiv al caroseriei. Din pacate insa, automobilul companiei din Stuttgart nu este nici pe departe la fel de sportiv precum arata.

Construit pe aceeasi platforma cu tractiune fata precum A si B-Class, sedanul cu alura de coupe a reusit sa se faca de ras la celebrul test al elanului organizat de jurnalistii publicatiei spaniole KM77.

O combinatie de mai multi factori, printre care subvirarea si lipsa aderentei de pe puntea anterioara, au facut ca noul Mercedes CLA sa inregistreze unul dintre cele mai slabe rezultate la proba respectiva. Si nu este niciun fel de exagerare.

Dar de acest aspect te vei convinge si singur, chiar din urmatorul material video - ce surprinde modul in care automobilul companiei din Stuttgart se comporta la testul elanului la diferite viteze.

Lansat pe piata in urma cu doar un singur an, dupa cum precizam si anterior, sedanul cu alura de coupe construit pe platforma lui A si B-Class porneste in Romania de la 35.490 de euro. Versiunea de baza ofera un benzinar 1.3 turbo.

Comercializata sub indicativul Mercedes CLA 200, aceasta vine cu aproximativ 163 de cai pe puntea fata, in timp ce dotarea standard cuprinde inclusiv o transmisie manuala cu sase trepte de viteza.

Optiunile destinate clientilor care prefera motorizarile diesel incep de la 38.990 de euro. In schimbul respectivei sume de bani, noul automobil al companiei din Stuttgart propune un propulsor de 150 CP cuplat la o cutie de tip 8G-DCT.

Daca preferi variantele cu tractiune integrala, ei bine... atunci trebuie sa stii ca pretul de achitat in cazul sedanului cu alura de coupe construit pe platforma lui A si B-Class pleaca de la 41.290 de euro.

Noul Mercedes CLA - Galerie Foto

Noul Mercedes CLA - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (73) Poze Noul Mercedes CLA - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 6 Aprilie 2020