Noul set de 3.599 de piese de la LEGO Technic 'ascunde' o macheta Bugatti Chiron la scara 1:8. GALERIE FOTO si VIDEO

  • Noul set de 3.599 de piese de la LEGO Technic scoate la iveala un Bugatti Chiron
  • Macheta la scara 1:8 masoara masoara nu mai putin de 56 de centimetri in lungime
  • Pachetul include si o cheie speciala, care schimba pozitia eleronului posterior
Distribuie pe Facebook

Colectia LEGO Technic s-a imbogatit de curand cu o noua bijuterie pe patru roti: un set Bugatti Chiron format din aproape 3.600 de piese.

Cel mai impresionant automobil din toate timpurile intra in lumea LEGO Technic. Bugatti Chiron, caci el reprezinta subiectul principal al acestui material, primeste din partea companiei daneze o macheta la scara 1:8, formata din 3.599 de piese.

Modelul masoara nu mai putin de 56 de centimetri in lungime si are o inaltime de 14 centimetri. Setul include si o serie de elemente extrem de interesante, precum geanta de lux din portbagaj sau cheia speciala cu care schimbi pozitia eleronului.

Sub capota, motorul W16 se lauda cu pistoane functionale si o cutie... in opt trepte de viteza. O decizie extrem de ciudata a companiei LEGO Technic, in conditiile in care noul Chiron este echipat de Bugatti cu o transmisie in doar sapte rapoarte.

Trecand peste acest detaliu, despre setul de 3.599 de piese al danezilor mai trebuie spus si ca vine cu cateva bonusuri. Printre surprizele la care facem referire se numara si o serie de informatii despre modul in a aparut urmasul lui Veyron.

Dupa cum precizam si anterior, noul Bugatti Chiron - iar acum ne referim la modelul real, a debutat in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto din primavara anului 2016. Propulsia este asigurata in continuare de o unitate W16.

Principala diferenta o regasim insa in dreptul valorilor maxime, acolo unde motorizarea folosita si de vechiul Veyron scoate acum la iveala urmatoarele cifre: 1.500 CP si 1.600 Nm. Drept urmare, sprintul 0 - 100 km/h dureaza <2.5 secunde.

Totodata, noul Bugatti Chiron promite sa accelereze de la 0 pana la 400 de kilometri pe ora si apoi sa opreasca... complet in doar 41.96 secunde. Viteza de top ramane un mister, compania din Molshein mergand pe o limitare la 420 km/h.

Bugatti Chiron din piese LEGO

Bugatti Chiron din piese LEGO

Bugatti Chiron din piese LEGO

Bugatti Chiron din piese LEGO

Bugatti Chiron din piese LEGO

Bugatti Chiron din piese LEGO

Bugatti Chiron din piese LEGO

Bugatti Chiron din piese LEGO

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (71) Poze Bugatti Chiron din piese LEGO
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 5 Iunie 2018