Nu se mai fac ca pe vremuri. Mercedes anunta trei recall-uri diferite pentru masinile AMG

Nu se mai fac ca pe vremuri. Mercedes anunta trei recall-uri diferite pentru masinile AMG
  • Mercedes anunta trei campanii de recall pentru modelele AMG
  • In rechemarea in service sunt implicate inclusiv S63 si S65
  • Alte automobile vizate includ E63 S, GLC43 si GLC43 Coupe
Distribuie pe Facebook

Persoanele care nu vad cu ochi buni masinile de ultima generatie au primit zilele acestea un nou argument pe care sa-l foloseasca in favoarea lor. Este vorba despre trei campanii diferite de recall, care vizeaza anumite produse din gama de top Mercedes-AMG.

Inceputul lunii octombrie vine cu vesti nu tocmai bune pentru persoanele care au cheltuit anterior zeci sau chiar sute de mii pe propriile Mercedes-uri, oficialii producatorului german de automobile anuntand zilele acestea trei rechemari in service care au in rol principal modelele diviziei de performanta AMG.

Primul recall vizeaza duoul format din S63 si S65 - ambele in versiunea 2018, bijuteriile coroanei din Affalterbach avand cateva probleme cu sistemul Active Lane Keeping Assist. Care, conform informatiilor disponibile la momentul actual, nu functioneaza asa cum ar trebui la viteze de peste 65 mph, respectiv 105 km/h.

Cea de-a doua rechemare in service isi propune sa rezolve situatiile cu care pasagerii modelului E63 S (2018) s-ar putea confrunta din cauza reglarii peste limita a scaunelor fata inainte de a fi prea tarziu. O pozitie corecta la volan este extrem de importanta atunci cand automobilul tau fate suta in 3.4 secunde.

La final, seria de trei recall-uri pentru gama de top Mercedes-AMG aduce in prim plan crossoverele GLC43 si GLC43 Coupe - in varianta 2018, suspectate de un defect mai putin intalnit. Mai precis, exista unele sanse ca luminile de semnalizare din farurile LED sa fie de culoare roz sau violet si nu portocalii, asa cum ar trebui.

Din detaliile date zilele acestea publicitatii reiese ca primele modele ale producatorului german de automobile sunt asteptate in service incepand cu luna noiembrie, iar reparatiile vor fi facute fara costuri din partea clientului.

Distribuie pe Facebook
mai multe