Nu se mai fac masini ca pe vremuri: acest A6 din 2000 are motor V6 biturbo, cutie manuala si tractiune integrala

Nu se mai fac masini ca pe vremuri: acest A6 din 2000 are motor V6 biturbo, cutie manuala si tractiune integrala
  • Acest A6 din 2000 se vinde in SUA cu 3.500 dolari
  • Modelul german are motor V6 biturbo si cutie manuala
  • Anuntul vorbeste si despre cateva probleme
Distribuie pe Facebook

Berlina de origine germana a fost scoasa de curand la vanzare, pentru pretul unei Dacii Logan la mana a doua: undeva in jurul a 3.500 de dolari.

Lansat si pe piata din Romania in urma cu aproximativ o luna, la mijlocul lui iulie, cel mai recent Audi A6 este comercializat la preturi de 57.475 de euro, doar in compania unor propulsoare V6 TDI si alaturi numai de transmisii automate cu opt rapoarte.

Nu la fel se poate spune insa si despre acest exemplar din anul 2000, pe care producatorul german de automobile l-a inzestrat cu un benzinar V6 biturbo de 2.7 litri si 250 de cai putere, o cutie manuala cu sase rapoarte si, evident, sistemul quattro.

Audi A6 V6 biturbo

Audi A6 V6 biturbo

Audi A6 V6 biturbo

Rulat pentru mai bine de 270.000 de kilometri, sedanul de culoare neagra vine inclusiv cu tapiterie din piele, incalzire in scaunele fata cu reglare electrica si bancheta spate fixa, plus climatizare automata cu reglare a temperaturii pe doua zone.

Interesant este, de altfel, si pretul de vanzare, dealer-ul in curtea caruia se afla respectivul Audi A6 fabricat in urma cu peste un deceniu si jumatate sperand sa obtina pe acest suma de 3.500 de dolari - cam cat costa o Dacie Logan la mana a doua.

Nu va curge insa doar lapte si miere pentru viitorul proprietar al automobilului german cu motor V6 biturbo, cutie manuala si tractiune integrala, in sensul ca exemplarul din cazul de fata are cateva probleme care merita atentia ta si a specialistilor.

Potrivit anuntului de vanzare, sedanul de culoare neagra si putin peste 270.000 de kilometri la bord vine cu un sunet ciudat la nivelul suspensiei fata si, cel mai important, doi martori de bord aprinsi: primul pentru airbag, al doilea este Check Engine.

Chiar si asa, dealer-ul in curtea caruia se afla respectivul Audi A6 din anul 2000 spune ca a mai ramas suficienta viata in acesta, orice ar insemna o astfel de exprimare.

Audi A6 V6 biturbo

Audi A6 V6 biturbo

Audi A6 V6 biturbo

Audi A6 V6 biturbo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Audi A6 V6 biturbo
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 21 August 2018