Audi a lansat noul A6 in Romania, iar concurenta nu mai poate face nimic pentru a-l stopa

Audi a lansat noul A6 in Romania, iar concurenta nu mai poate face nimic pentru a-l stopa
  • Noul Audi A6 porneste in Romania de la 57.475 de euro
  • Clientii au la dispozitie trei nivelui de echipate
  • Propulsia este asigurata exclusiv de motorizari V6 TDI
Distribuie pe Facebook

Pe piata locala, rivalul modelelor BMW Seria 5 si Mercedes E-Class porneste de la 57.475 de euro. Sub capota, clientii au la dispozitie doar doua motorizari V6 diesel.

La mai bine de patru luni de la prima lui aparitie in fata publicului larg, celebrata cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Geneva la inceputul acestei primaveri, noul Audi A6 a fost scos la vanzare si pe piata din Romania.

Potrivit configuratorului de pe site-ul local al germanilor, concurentul modelelor BMW Seria 5 si Mercedes E-Class este comercializat la preturi incepand de la 57.475 de euro, in trei versiuni diferite de echipare: Basic, Sport si Design.

Noul Audi A6 - Galerie Foto

Noul Audi A6 - Galerie Foto

Inclusiv nivelul de baza dispune in standard de blocuri optice cu tehnologie LED, carora li se alatura jante din aliaj pe 17 inch, climatizare automata cu reglare a temperaturii pe doua zone sau scaune fata cu functie de incalzire.

Fara costuri suplimentare sunt oferite, de altfel, si sistemul de navigatie MMI cu MMI touch response, camera multifunctionala, tempomatul cu limitator de viteza, dar si franarea autonoma ori avertizarea la parasirea benzii de rulare.

Sub capota, noul Audi A6 este disponibil doar in doua versiuni TDI, ambele insotite de o cutie automata cu opt rapoarte si tractiunea integrala quattro. In ambele cazuri este vorba despre o unitate V6, cu capacitatea de trei litri.

Versiunea entry-level poarta indicativul 45 TDI si mizeaza pe o putere maxima de 231 CP. In aceasta configuratie, concurentul lui BMW Seria 5 si Mercedes E-Class are nevoie de 6.3 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

De cealalta parte, modelul de top raspunde la denumirea 50 TDI si gazduieste in compartimentul motor o herghelie formata din 286 CP. Suficient pentru ca timpul necesar realizarii sprintului 0 - 100 km/h sa coboare la 5.5 secunde.

Noul Audi A6 - Galerie Foto

Noul Audi A6 - Galerie Foto

Noul Audi A6 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (162) Poze Noul Audi A6 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Iulie 2018