O beizadea rasfatata din Elvetia si-a dat foc la propriul Ferrari 458 Italia

O beizadea rasfatata din Elvetia si-a dat foc la propriul Ferrari 458 Italia
  • Asigurarea nu i-a platit in final nicio dauna
  • Politia l-a amendat cu 30.000 de franci
  • El visa sa-si cumpere un 458 Speciale
Distribuie pe Facebook

Un flacau de 20 de ani si-a incendiat propriul autoturism, un Ferrari 458 Italia, sperand sa obtina banii de la asigurare pentru cumpararea unui model 458 Speciale. In schimb, el a fost prins atat de firma de asigurari, cat si de politie, care l-a amendat ca la carte.

Daca in Romania copiii de personaje dubioase pline de bani circula fara carnet, lovesc persoane nevinovate si fug de la fata locului, in paradisul fiscal de orientare neutra, Elvetia, bogatii au altfel de indeletniciri. Cum este si cazul unui pustan de 20 de ani care primise de la parinti acum cativa ani un Ferrari 458 Italia, aceasta fiind doar una dintre cele 15 automobile scumpe pe care familia le avea in garaj si la care el avea acces complet, inclusiv Mercedes-Benz SLS 63AMG sau Lamborghini Huracan.

In ciuda unei alocatii lunare pe care o primea de la parinti in valoare de 10.000 de Euro, pustiul rasfatat i-ar fi cerut tatalui sau un nou Ferrari, un model 458 Speciale, mai performant si mai sportiv decat modelul Italia. Parintele insa i-a refuzat cererea copilului, asa ca acesta a cautat niste alternative pe cont propriu. Si, din nefericire pentru el, a ales-o pe cea mai proasta. Adica si-a incendiat masina, la sfatul unor prieteni, sperand sa obtina de la compania de asigurari o suma suficienta pentru plata unui avans la modelul dorit.

Si cum in trecut au mai fost cazuri de automobile Ferrari 458 Italia care au sfarsit in flacari, micul elvetian de bani gata s-a gandit ca totul este rezolvat. S-a informat inainte la cativa dealeri de automobile exotice rulate cat poate obtine pe masina, iar dupa ce a vazut ca suma maxima ar fi undeva pe la 200.000 de franci elvetieni, a hotarat sa-i dea foc, cu gandul ca va incasa de la asigurari peste 250.000 de franci, suma la care era asigurata masina.

In schimb, tanarul a fost prins de autoritati cu mata in sac, firma de asigurari nu a platit nicio paguba iar politia l-a amendat pe tanar, dar si pe complicii sai, cu sume uriase cuprinse intre 15.000 si 30.000 de franci, evident, cea mai mare amenda luand-o chiar el. Insa nu credem ca fie probleme, aceasta amenda valorand cat alocatia tanarului pe 3 luni...

Distribuie pe Facebook
mai multe