Ferrari incepe ancheta pentru modelul 458 Italia - prea multe masini au luat foc

Ferrari incepe ancheta pentru modelul 458 Italia - prea multe masini au luat foc
Se pare ca italienii nu stau cu mainile in san. Daca initial spuneau cu mana pe inima ca masinile care au luat foc nu aveau probleme de fabricatie, ci ca este vina soferilor, iata acum ca nu mai sunt asa de siguri. Cei de la Ferrari au inceput o ancheta pentru a vedea daca nu cumva modelul 458 Italia are vreo defectiune de fabricatie.
Distribuie pe Facebook

La inceput a fost un singur caz. Logic. Nu e panica, e accident, se intampla. A urmat al doilea. Si al treilea. Si alte cateva. Masinile Super-sport este cunoscut ca au tendinta sa arda, pentru ca merg la o temperatura mult mai mare. Dar asta se intampla pe vremea lui Mercedes Gullwing, masina din anii '60, in care nu puteai respira de caldura data de esapamentul care trecea la cativa centimetri de fundul tau.

Dar acum suntem in 2010, cu jumatate de picior in 2011 si se lanseaza masini pentru 2012. Exista sisteme de siguranta, rezervoarele de benzina nu au voie sa se sparga, au valve de inchidere automata, ba chiar unele masini au si instalatie de stins focul. Asa ca ceva necurat se intampla cu o masina din 2010 care ia foc fara niciun motiv aparent. Si daca acea masina este si un Ferrari, cel mai nou Ferrari, despre care Jeremy Clarkson spune ca este cel mai bun Ferrari facut vreodata, e ceva necurat. Asa ca s-a inceput investigatia.

Un comunicat oficial venit din partea fabricii de la Maranello spune ca Ferrari isi ia clientii foarte in serios, iar accidentele si mai serios. In plus, Ferrari incepe sa faca o ancheta pentru fiecare model de 458 Italia care a luat foc in parte, pentru a determina cauza la fiecare.

Ferrari nu doreste sa-si pateze imaginea si nu vrea nici sa-si piarda vreun client intr-un incendiu cu logo-ul unui calut. Dar oficialii Ferrari nu exclud nici posibilitatea ca posesorii de 458 Italia sa fi folosit masina intr-un mod necorespunzator. Dar asta se va afla dupa ce Ferrari anunta oficial rezultatele anchetelor. Le asteptam! Dar pana atunci, daca ai vreun Ferrari, nu strica sa investesti 80 de lei intr-un stingator de foc!


Distribuie pe Facebook
mai multe