O companie din SUA inchiriaza japonezele pe care ai visat dintotdeauna sa le conduci. Vedeta este acest Nissan Skyline GT-R R34

  • O companie din SUA inchiriaza japonezele pe care ai visat dintotdeauna sa le conduci
  • Printre masinile disponibile se numara inclusiv un Nissan Skyline GT-R R34 din '99
  • Oferta celor de la RentJDM din Las Vegas mai cuprinde si o Toyota Supra de tip A80
Distribuie pe Facebook

Ai visat dintotdeauna sa conduci un Nissan Skyline GT-R R34, dar nu ti-ai permis niciodata sa achizitionezi unul? Nicio problema.

In mai putin de trei luni, la inceputul acestei primaveri, persoanele care au visat dintotdeauna sa conduca un Nissan Skyline GT-R R34 o vor putea face fara sa fie nevoiti sa cheltuiasca o mica avere pe un astfel de exemplar. Solutia: sa apeleze la serviciile companiei RentJDM din Las Vegas.

Pe langa respectivul Nissan Skyline GT-R R34, despre care oficialii firmei de inchirieri auto de peste Ocean afirma ca a fost fabricat in anul 1999, clientii vor mai putea testa si un Nissan Skyline GT-R din '92. Oferta in materie de masini din seria Nissan Skyline continua cu un GTS-t asamblat la randul lui in anul 1992.

Aceleasi persoane care vor trece pragul companiei RentJDM din Las Vegas vor mai descoperi si o Toyota Supra din '93, dar si o Mazda RX-7 construita in anul 1992, ce asteapta si ele sa fie puse la incercare. Un alt element de atractie il va reprezenta exemplarul Mitsubishi Lancer Evo din '93.

Numeroase priviri promite sa intoarca si cea mai veche masina din portofoliul firmei de inchirieri auto de peste Ocean, un Nissan Skyline care a parasit fabrica japonezilor in anul 1972. In schimb, pentru clientii cu gusturi atipice, oferta cuprinde un Suzuki Cappuccino din '93 si un Nissan Pulsar GTi-R din anul 1990.

Inchiriere masini japoneze

Inchiriere masini japoneze

Inchiriere masini japoneze

Inchiriere masini japoneze

Inchiriere masini japoneze

Inchiriere masini japoneze

Inchiriere masini japoneze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Inchiriere masini japoneze
mai multe