Oferta de nerefuzat de la CHEVROLET. Esti gata sa renunti la un Mustang pentru un Camaro?

Oferta de nerefuzat de la CHEVROLET. Esti gata sa renunti la un Mustang pentru un Camaro?
  • Reducere de 2500 de dolari pentru clientii din SUA
  • Trebuie sa detii un Mustang la momentul aplicarii
  • Poti opta si pentru varful de gama Camaro ZL1
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Chevrolet lanseaza o oferta pentru clientii, de pe piata locala, care sunt dispusi sa renunte la un Ford Mustang in favoarea unui Camaro. Desigur, producatorul de peste Ocean pune si cateva conditii.

Alaturi de Ford-ul Mustang, cu care a fost dintotdeauna in competitie, Chevrolet Camaro este un model reprezentantiv pentru industria auto americana. Cea de-a sasea generatie a fost lansata in urma cu patru ani iar in 2016, publicatia Motor Trend i-a acordat acestui model titlul de "Masina Anului".

Chevrolet Camaro

In tot acest timp a primit fel de fel de imbunatatiri, inclusiv cateva pachete care sa-l faca mai atractiv, dar chiar si asa Camaro nu a reusit sa se impuna in fata rivalilor de la Ford sau Dodge care in primele sase luni ale anului au vandut 38.542 de exemplare Mustang, respectiv 28.668 de unitati Challenger.

Chevrolet Camaro

In aceeasi perioada, 24.516 de americani au optat pentru un Camaro. Acum, mai marii producatorului din Detroit vor sa recupereze terenul pierdut si sa fure din clientii de Mustang. Cum? Reduc pretul unui Camaro nou-nout cu 2.500 de dolari pentru clientii de pe piata locala. Americanii au pus insa si cateva conditii.

Printre acestea, sa fii proprietarul unui Mustang (chiar si in leasing) de cel putin 30 de zile, in momentul aplicarii, si sa intri in posesia noului Camaro pana pe 3 septembrie 2019. De mentionat faptul ca aceasta oferta este valabila pe tot parcursul lunii august.

Chevrolet Camaro

Aceasta reducere de 2500 de dolari face ca pretul unui Camaro LS (de baza) sa scada la 25.996 de dolari in SUA. Poti alege insa si varful de gama ZL1, al carui pret scade de la 62.995 dolari la 60.495 de dolari.

Chevrolet Camaro

Acesta din urma este echipat cu un propulsor V8 de 6.2 litri supraalimentat care livreaza puntii spate 650 de cai putere si 881 Nm cuplu. Muscle car-ul poate fi comandat si alaturi de o transmisie automata cu 10 trepte si ofera in standard frane Brembo, sistemul Magnetic Ride Control sau un diferential cu alunecare limitata controlat electronic.

Chevrolet Camaro

Un Chevrolet Camaro ZL1, echipat ce-i drept cu pachetul 1LE, a parcurs legendarul circuit Nurburgring Nordschleife in 7 minute si 16.04 secunde.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Chevrolet Camaro
mai multe