Oficial Land Rover in razboi cu tunerii: "Ii vom face sa dispara!"

Oficial Land Rover in razboi cu tunerii: "Ii vom face sa dispara!"
  • Land Rover in razboi cu tunerii
  • Directorul de design al englezilor doreste disparitia acestora de pe piata
  • Intentioneaza sa lanseze mai multe modele rafinate prin intermediul divizie SVO
Distribuie pe Facebook

Un oficial de rang inalt din cadrul Land Rover le-a declarat razboi tunerilor. In cel mai recent interviu, acesta a declarat ca intentioneaza sa-i faca sa dispara de pe piata prin intermediul diviziei Special Vehicle Operations (SVO).

Industria tuning-ului s-a dezvoltat extrem de mult in ultimii ani. Daca in urma cu 10-15 ani existau putine companii la care clientii puteau apela pentru a-si personaliza si mai mult masina, acum se naste cate un atelier nou la fiecare 6 luni sau un an de zile. Insa aceasta expansiune foarte profitabila a ajuns sa fie ca un ghimpe in coasta pentru unii constructori de automobile, care si-au dezvoltat divizii speciale de tuning pentru a contracara pachetele aftermarket.

Land Rover Range Rover by Vorsteiner si Strut

Asa a luat nastere si Special Vehicle Operations, sau SVO pe scurt, din cadrul Land Rover. Cu ajutorul acestei divizii, directorul de design al englezilor le-a pus acum gand rau tunerilor. In cel mai recent interviu, Gerry McGovern a declarat ca "Este usor sa iei un produs finalizat si sa ii pui un spoiler sau orice altceva, insa as vrea sa ii vad dezvoltand o masina de la zero. Ii vedem cum ne iau proprietatea si fac ceva mai mult profit."

Land Rover Range Rover by Vorsteiner si Strut

McGovern a dezvaluit ca pe viitor Land Rover va dezvolta modele mult mai rafinate si implicit mai scumpe, prin intermediul SVO. In acest fel, acesta spera ca o mare parte a clientilor isi vor indrepta atentia inspre programul de personalizare al constructorului englez, uitand astfel de multitudinea de tuneri care de-abia asteapta sa puna mana pe cele mai noi aparitii.

Land Rover Range Rover by Vorsteiner si Strut

"Ii vom face sa dispara de pe piata cu ajutorul SVO. Oportunitatile pe care le cream acolo si calitatea produsului finit sunt mult mai bune," a concluzionat britanicul.

Land Rover Range Rover by Vorsteiner si Strut

Cel mai nou model Land Rover este proaspat-lansatul Range Rover Velar, un SUV de lux pozitionat in gama intre Evoque si Sport. Acesta este asteptat sa debuteze pe piata din Statele Unite in aceasta vara, la un pret de pornire de 50.895 de dolari. Varful de gama va beneficia de un propulsor de 3.0 litri V6 si va costa de la 103.265 de dolari in sus.

Land Rover Range Rover by Vorsteiner si Strut

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Land Rover Range Rover by Vorsteiner si Strut
mai multe