Oglinda, oglinjoara cine are cea mai mare GRILA din...parcare?

Oglinda, oglinjoara cine are cea mai mare GRILA din...parcare?
  • Hongqi H9 a fost lansat in urma cu cateva luni
  • Doua motorizari, inclusiv un V6 cu 272 CP
Distribuie pe Facebook

Un BMW Seria 7 de ultima generatie a fost pozat, intr-o parcare din China, alaturi de un Hongqi H9. Ambele modele se mandresc cu o grila frontala enorma.

BMW Seria 7 facelift este o limuzina impunatoare care epateaza prin lux si rafinament. Carcotasii, insa, nu se pot abtine sa nu taxeze de fiecare data nava amiral bavareza pentru grila frontala uriasa pe care o are.

In realitate grila Seriei 7 nu este chiar atat de mare - raportata la proportiile masinii - mai ales daca pui langa un Hongqi H9. Cele doua masini au fost pozate recent intr-o parcare din China asa ca poti face o comparatie.

Seria 7 si Hongqi H9

Pentru cei care inca se intreaba ce e acest Hongqi H9, va spunem de indata. H9 este un sedan chinezesc de lux, lansat pe piata in urma cu cateva luni.

Pe langa grila uriasa - si pe deasupra inconjurata de o banda LED care se uneste cu farurile - Hongqi H9 se lauda cu un interior care trebuie sa recunosti ca arata bine. Are ceasuri de bord digitale, un display generos pentru sistemul de infotainment, scaune spate individuale, tapiterie din piele, ornamente cromate, lumina ambientala si cate si mai cate.

Seria 7 si Hongqi H9

Clientii pot opta pentru doua motorizari: fie un 2.0 benzina cu 252 CP si 380 Nm, fie un V6 de 3.0 litri care dezvolta 272 CP si 400 Nm cuplu.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 24 Noiembrie 2020