Opel inaugureaza un nou sediu la Iasi

Opel inaugureaza un nou sediu la Iasi
Partenerul Opel, Ande Motors, deschide un modern centru in Letcani. "Porti deschise" pana pe 27 octombrie
Distribuie pe Facebook
Prezenta Opel in estul tarii este si mai puternica din aceasta saptamana: partenerul Opel Ande Motors a inaugurat un nou sediu, construit dupa cele mai recente rigori ale marcii. Amplasat la iesirea din Iasi spre comuna Letcani, spatiul Opel aloca 300 mp pentru showroom, in timp ce intreg complexul se intinde pe 700 mp.

Pe langa comercializarea masinilor Opel, complexul ofera servicii post-vanzare ce includ operatiuni mecanice, electrice, diagnoza sau ITP. Echipa dedicata se afla la dispozitia clientilor de luni pana vineri, in intervalul 8:00 - 18:00, iar sambata de la 8:00 pana la 14:00 in Letcani, nr. 1115.

"Porti deschise" dedicate gamei Astra actualizate

Inaugurarea sediului aduce si primul eveniment dedicat publicului larg, "porti deschise" pentru gama Astra actualizata si completata de introducerea noii versiuni de caroserie sedan. Pana sambata, 27 octombrie, clientii sunt asteptati pentru a intra in contact cu cel mai recent model al gamei. Participantii la drive teste pot castiga trei vacante VIP in Austria alaturi de familie.
Noua gama Opel Astra: varietate sporita, mai multe tipuri de motoare si dotari de inalta tehnologie

Pretul de pornire al Astra Sedan este de 15.950 euro cu TVA pentru varianta dotata cu motorizarea 1.4 ECOTEC(r) 74 kW/100 CP. Lansarea noii caroserii in 4 usi a adus modificari de aspect pentru toate variantele Astra. Pretul de pornire al Opel Astra 5 usi este de 15.850 euro cu TVA, in timp ce caroseria Sports Tourer porneste de la 16.700 euro cu TVA, ambele valori fiind valabile pentru motorizarea 1.4 ECOTEC(r) 74 kW/100 CP. Totodata, in oferta Astra a fost introdus noul motor 2.0 BiTurbo CDTI de 195 cp.
Avand punctele forte ale Astra, inclusiv tehnologiile avansate si calitatea recunoscuta la nivel global, noul sedan elegant reprezinta o alternativa mai accesibila pentru clientii care ar opta, in mod normal, pentru acelasi tip de autovehicul din clasa medie. Noul Astra sedan (lungime/latime/inaltime: 4.658/1.814/1.476 mm) are un ampatament de 2.685 mm si un spatiu interior generos. Portbagajul sau separat ofera un volum de 460 de litri - cu 90 de litri mai mult decat modelul cu cinci usi. Prin rabatarea fractionata a scaunelor din spate in raport de 60:40, volumul portbagajului poate fi sporit pana la maxim 1.010 litri.
Noutati in gama, noutati in retea

Showroom-urile Opel asteapta in acest an sosirea modelului SUV sub-compact Mokka, primul al unui producator german disponibil in acest segment. Anul 2013 va aduce noul model sic de oras, ADAM, dar si Opel Cascada, noua decapotabila de dimensiuni medii disponibila in oferta marcii.

Reteaua Opel din Romania va primi cele doua modele in prima parte a anului, in timp ce dinamica sa permanenta va aduce in perioada urmatoare si alte noutati cu privire la noi spatii.

Distribuie pe Facebook
mai multe