Opel se da la segmentul premium. "Noul Insignia poate fura din clientii Mercedes-ului C-Class"

Opel se da la segmentul premium. "Noul Insignia poate fura din clientii Mercedes-ului C-Class"
  • Opel lauda noul Insignia
  • Inginerul sef sustine ca noua berlina poate fura din clientii modelelor premium
  • Noul Insignia poate fi comandat si in Romania
Distribuie pe Facebook

Un oficial de rang inalt din cadrul Opel a sustinut intr-un interviu recent ca noul Insignia ar putea reprezenta lejer o amenintare chiar si pentru modele din segmentul premium. Berlina germana poate fi deja comandata si in Romania.

Cea de-a doua generatie Insignia a debutat oficial cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din acest an, iar cu putin timp in urma, primul exemplar de serie a parasit linia de productie. Desi aflat inca la inceput de drum, nemtii de la Opel au planuri mari si asteptari si mai mari de la noua berlina, pe care o compara cu mai multe modele din clasa premium.

Opel Insignia Grand Sport 4x4

Teoretic, Opel Insignia este un rival direct pentru Ford Mondeo si Volkswagen Passat, insa intr-un interviu recent acordat celor de la AutomotiveNews, inginerul sef al noului model sustine ca acesta poate mult mai mult. Andreas Zipser este de parere ca tehnologia, atentia la detalii si calitatea finala a constructiei ar reprezenta o amenintare reala chiar si pentru modele precum BMW Seria 3, Audi A4 sau Mercedes C-Class.

Opel Insignia Grand Sport 4x4

"Daca un client premium se uita la ce poate oferi aceasta masina in materie de design, functionalitate si tehnologie, si apoi se uita la pretul pe care il percepem, s-ar putea sa considere Insignia o alternativa potrivita," a declarat Zipser.

Opel Insignia Grand Sport 4x4

Pana ne convingem ca este cu adevarat asa, iti reamintim ca noul Opel Insignia poate fi achizionat si la noi in tara. Versiunea sedan porneste de la 20.400 de euro cu TVA inclus, in timp ce pentru varianta break, doritorii trebuie sa scoata din buzunare de la 21.500 de euro in sus.

Opel Insignia Grand Sport 4x4

Constructorul german de automobile, proaspat cumparat de francezii de la PSA Peugeot-Citroen, nu a facut nici acum publice detaliile cu privire la gama de motorizari sau nivelurile de echipare, insa stim ca aceasta vor fi destul de diversificate pentru a atrage un numar cat mai mare de clienti. Din meniu nu lipseste o transmisie manuala cu 6 trepte, unele automate cu 6 si cu 8 rapoarte, sau o tractiune integrala.

Opel Insignia Grand Sport 4x4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Opel Insignia Grand Sport 4x4
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 30 Martie 2017