Or fi ele rezistente ca un tanc, dar se mai si strica. Peste 800 de VOLVO din Romania rechemate in service

Or fi ele rezistente ca un tanc, dar se mai si strica. Peste 800 de VOLVO din Romania rechemate in service
  • Peste 800 de masini Volvo rechemate in service
  • Exista riscul aparitiei unui incendiu in compartimentul motor
  • Pana acum nu au fost inregistrate astfel de cazuri
Distribuie pe Facebook

Volvo a anuntat rechemarea in service a 822 de masini in Romania ca parte a unui recall global ca urmare a riscului declansarii unui incendiu in compartimentul motor. Pana acum nu au fost inregistrate astfel de cazuri.

Modelele Volvo sunt printre cele mai sigure din lume si asta nu o spunem doar noi ci si specialistii Euro NCAP care le-au testat de-a lungul timpului. Dar sa nu uitam ca traim pana la urma in era consumerismului, astfel ca nici Volvo nu construieste masini perfecte.

Cum nu o face dealtfel niciunul dintre producatorii premium, cum ar fi BMW, Audi sau Mercedes-Benz. Nu exista asa ceva. Dar sa revenim.

Modele Volvo

Reprezentantii Volvo au descoperit la inceputul acestui an o posibila defectiune la 200.000 de exemplare echipate cu motoare diesel si au anuntat un recall la nivel global pentru a remedia situatia. Mai exact, exista riscul unui incendiu in compartimentul motor.

Modele Volvo

Ca parte a acestui recall, reprezentanta Volvo din Romania a instiintat acum Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ca urmeaza sa recheme in service 822 de masini produse in perioada 2014-2019. Este vorba despre modele precum V40, S60, V60 si versiunile lor Cross Country dar si V70, XC70, XC60 si XC90 asamblate intre 2015 si 2016.

Modele Volvo

"In urma investigatiilor efectuate, Volvo Cars a identificat faptul ca in cazuri foarte rare galeria de admisie din plastic a motorului diesel se poate topi si deforma. In cel mai rau scenariu exista posibilitatea aparitiei unei surse de foc localizata in compartimentul motor," se arata in notificarea mentionata mai sus.

Modele Volvo

Din fericire, pana acum nu au fost inregistrate astfel de cazuri. Actiunea Volvo Romania este una preventiva, cu scopul de a evita producerea unor incidente care s-ar putea sfarsi chiar tragic.

Modele Volvo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Modele Volvo
mai multe