Pandemia de coronavirus mai afecteaza un eveniment auto. Goodwood Festival of Speed a fost AMANAT

Pandemia de coronavirus mai afecteaza un eveniment auto. Goodwood Festival of Speed a fost AMANAT
  • Goodwood Festival of Speed a fost amanat
  • Cel mai probabil va fi mutat spre finalul verii
  • Biletele deja achizitionate raman valabile
Distribuie pe Facebook

Goodwood Festival of Speed, legendarul eveniment auto desfasurat in fiecare an pe domeniul Ducelui de Richmond, a fost amanat din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. Anuntul a fost facut cu putin timp in urma de organizatori.

Noul coronavirus nu a afectat numai productia de automobile si motorsportul, ci si diverse evenimente auto, inclusiv Salonul Auto de la Geneva care a fost anulat din cauza pandemiei.

In intervalul 9-12 iulie trebuia sa se desfasoare un alt eveniment de maxima importanta pentru constructori si lumea auto in general, iar aici ne referim la Goodwood Festival of Speed, ajuns in 2020 la editia cu numarul 27.

Numai ca evenimentul la care erau asteptati pasionati de automobile din toate colturile lumii a fost amanat din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. Anuntul a fost facut cu putin timp in urma de organizatori.

Noul interval va fi anuntat in urmatoarele saptamani. Cel mai probabil, Goodwood Festival of Speed va fi mutat spre finalul verii sau chiar inceputul sezonului de toamna.

"In ultimele saptamani am muncit din greu si i-am implicat pe toti cei care se afla in echipa de organizare pentru a lua o decizie cu privire la editia din acest an a Goodwood Festival of Speed. Din cauza pandemiei de coronavirus si datorita faptului ca inca nu stim daca situatia se va imbunatati pana la jumatatea lunii iulie, am decis sa amanam festivalul," a declarat Ducele de Richmond, patronul acestui eveniment.

Asa cum era de asteptat, biletele care au fost deja achizitionate raman valabile.

Distribuie pe Facebook
mai multe