Parazitii fac misto de Politia Rutiera in cel mai nou videoclip

Parazitii fac misto de Politia Rutiera in cel mai nou videoclip
Cu sau fara probleme cu legea, Parazitii au fost si au ramas poate cei mai constanti si de succes rapperasi din Romania. Chiar daca un membru a mai avut alunecari intrand intr-un juriu de la o emisiune obscura de la un post de rahat, formatia a ramas destul de indragita de public. Si cu noua melodie se pare ca vor obtine si mai multi fani.
Distribuie pe Facebook

Noua melodie de la Parazitii se numeste Politia Trece si este doar o alta melodie cu versuri jignitoare la adresa Politiei Rutiere. Partea buna este ca ritmul si cuvintele ne aduc aminte de acea epoca de aur a formatiei, de la inceputul anilor 2000, cand erau pe val si era la moda sa injuri autoritatile ca sa castigi fani.

Partea proasta este ca nu prea au evoluat omuletii astia. Adica au ramas la stadiul de rebeli rasculati impotriva politistilor. Un fel de "Black Lives Matter" ai Romaniei. Poate pentru ca domnul Chel a fost recent scuturat si luat la intrebari pe seama unor jointuri de marijuana, cine stie... Dar cert este ca acest clip ne demonstreaza ca cei doi inca au pata pusa pe organele din Ministerul de Interne.

Ritmul ne place. Suna bine, specific Parazitii. Si mesajul ne-ar fi placut daca eram in 1998. Atunci cand Politia Rutiera lua spaga cu ambele maini si isi vedea de propriile interese. Partea buna este ca suntem in 2016 si agentii de la circulatie au inceput sa-si faca treaba. Cat despre spaga, ea mai exista, dar numai pe alocuri... Cam ca rimele bune din melodia asta.

Dar poate gresim noi, asa ca te rugam sa ne spui daca iti place noua melodie Parazitii!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 15 Aprilie 2016