Parca nu se mai termina. Cea mai noua masina de la Hyundai, un SUV de aproape cinci metri lungime

Parca nu se mai termina. Cea mai noua masina de la Hyundai, un SUV de aproape cinci metri lungime
  • Hyundai prezinta oficial noul Palisade
  • SUV-ul sud-coreean masoara aproape 5 metri
  • Interiorul ofera spatiu pentru opt pasageri
Distribuie pe Facebook

Nu mai putin de opt persoane vor putea lua loc in cabina sud-coreeanului Palisade, deloc surprinzator daca tinem cont de dimensiunile impozante ale caroseriei in cinci portiere.

Urmand a-si deschide portile chiar in cursul zilei de maine, editia din acest an a Salonului Auto International de la Los Angeles va marca prima aparitie in fata publicului larg a celui mai mare SUV din gama Hyundai.

Comercializata sub denumirea Palisade, noua masina a companiei sud-coreene masoare aproape cinci metri in lungime si are ca rivali directi produse precum Toyota Highlander, Honda Pilot sau Nissan Pathfinder.

Potrivit primelor informatii oficiale, publica in urma cu doar cateva secunde, propulsia celui mai mare SUV din gama Hyundai este asigurata de o unitate aspirata cu sase cilindri in V, de 3.8 litri si aproximativ 291 CP.

O cutie automata cu opt rapoarte reprezinta singura optiune la nivel de transmisie, clientii noii masini a companiei sud-coreene avand in schimb posibilitatea de a comanda modelul Palisade cu tractiune fata ori integrala.

In interior, cel mai mare SUV din gama Hyundai vine alaturi de trei randuri de scaune si spatiu pentru pana la opt pasageri, care se vor bucura de numeroase dotari de confort - inclusiv 16 suporturi pentru pahare.

Noua masina a companiei sud-coreene, Palisade se mai poate lauda, totodata, cu instrumente de bord digitale, un display central de 10.25 inch, dar si incarcare wireless a telefonului mobil sau afisaj pe parbriz.

Hyundai Palisade

Hyundai Palisade

Hyundai Palisade

Hyundai Palisade

Hyundai Palisade

Hyundai Palisade

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze Hyundai Palisade
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 29 Noiembrie 2018