Pe tocuri la volan: Kinky in XF, cu tocilarul clasei

Pe tocuri la volan: Kinky in XF, cu tocilarul clasei
  • Prietenii vechi se regasesc din intamplare
  • Revederea este mai dulce intr-un Jaguar
  • Locuri de facut sex pe langa Bucuresti. Sunt?
Distribuie pe Facebook

Cand am deschis ochii dupa cele cinspe alarme simultane de la telefon, televizor, sistem audio si frigider, se anunta o zi la fel de plictisitoare ca precedentele: mic dejun raw-vegan, liniste si pace la birou, pranz organic si cel mult un film usurel seara, cu fetele.

Cum socoteala de-acasa nu se potriveste insa cu aia din masina, am reusit sa nu mai ajung nici macar la serviciu, d'apai la film cu fetele. M-a retinut un - cum e opusul lui quickie, longie?

Dar sa-ncep cu-nceputul, zic. M-am imbracat super office, in fusta de-aia creion si camasa usor transparenta, de culoarea fildesului. Nasturii de sidef atrageau parca mai mult atentia usor-intrezaritului sutien Kinky After Lunch. N-aveam de unde sa fi stiut ca va fi, de fapt, kinky before lunch. Tocuri de 9, poate cei mai misto stiletto negri cu talpa rosie care nu-s de la Louboutin. Cercei cu perla, un strop de Chloe sub lobul urechii, tus si ruj rosu; ma simteam sexy, recunosc.

Ma urc in masina, opresc radioul, imi pun CD-ul cu The Clash si pornesc sa-mi risipesc frumusetea, inchisa intre 4 pereti si inconjurata de costume gri si terne. La primul semafor, inca-mi admir rujul, fredonand "London Calling"; la al doilea, admir masina din dreapta, un Jaguar XF R-Sport negru.

Se face verde, Jaguar-ul ramane-n spatele meu si imi da flashuri. Ce vrei, boss, eu am doar 90 de cai aici, si aia obositi si hartaniti! Semnalizez si trec pe banda din dreapta, sa-i fac loc. Nimic, vine iar in spatele meu, iar flashuri, parca la un moment dat a aprins chiar si avariile. Hmm, poate am pana sau vreun stop ars, imi zic. Trag pe dreapta si black beauty se opreste-n spatele meu. Ne dam jos din masini simultan, eu usor intrigata, el zambitor:

"Stiu c-a ras toata clasa de tine cand m-ai pupat pe obraz in excursia aia, dupa ce-am invartit sticla in joaca", zice.
Wtf?! De unde stie asta de aragaz cu 4 ochi?
"Ma iertati, zic, nu stiu despre ce vorbiti."
"Sinziana? Patrunjel?"

M-am pierdut.

"Aaaa, imi stiti si numele, e putin ciudat, dar eu chiar nu-mi amintesc figura dumneavoastra"
"Sunt Alex. Alex Filip, am fost colegi de generatie, eu eram in clasa de alaturi la liceu"

O-me-ge! Nu cred, chestia aia cu dioptrii mai mari decat ale bunica-mii n-are cum sa fie tipul sexy in costum din fata mea! Cum sa creasca asa o barba din aratarea aia androgina de-acum 10 ani?
"Sigur, da, Alex! Nu te-ai schimbat deloc!"
Rad. Rade si el.
"Arati bine", zice, "Ai timp de o cafea si poate de un sarut pentru care nu vei mai fi luata-n ras de colegi?"
"Chiar voiam sa sun la birou sa anunt ca-ntarzii, presupun ca pot amana, e prea frumos afara."

Mi-a zis sa parchez, ca mergem cu a lui. Doamne, Alex! Costumul ala pare sa stea pe un manechin de plastic, nu stiu daca e legal sa arate asa! Mi-am luat poseta si m-am urcat in dreapta. A oprit la o terasa fancy de prin Floreasca, nici nu mai stiu cum ii zice, de-atatea emotii. Mai mult ne-am sorbit din priviri decat am sorbit din cafea. Mi-a povestit cum si-a deschis propria agentie de publicitate si despre ideile lui revolutionare. La un moment dat, n-am mai rezistat si i-am zis:

"Auzi, nu vrei tu sa facem o plimbare mai lunga cu masina?"
A acceptat. In urmatoarea jumatate de ora eram in plin camp, pe undeva pe drumul spre mare (habar n-am unde, stiu doar c-a facut undeva dreapta si-apoi deja n-am mai fost atenta), semi-dezbracati si ciufuliti. Eu mi-am pastrat fusta, pantofii si ciorapii cu jartiere, iar el camasa. Rujul meu rosu se-ntinsese pe gatul lui, in timp ce decolteul meu era inrosit tot de la barba lui. Nu stiu daca-s sapiosexuala, lumbersexuala sau daca doar mi-am urmat instinctele, pentru ca Alex le-avea pe toate.

Trebuie sa recunosc ca si-a spalat rusinea din clasa a noua, cand a fugit ca ars dupa ce l-am pupat pe obraz. Acum nu doar ca a stat, dar m-a asezat si pe mine in toate pozitiile posibile si imposibile. Treceau masinile pe marginea drumului, cativa chiar au claxonat cand iesiseram afara si eu eram aplecata peste capota, altii au si incetinit sa se uite mai bine. Nu stiu daca e legea compensatiei ca li se-nmuiau lor picioarele pe acceleratie in timp ce lui Alex i se-ntarea altceva sau doar se bucurau de spectacol.

Voi pe ce drumuri laturalnice va mai "pierdeti in noapte (sau zi)" pe langa Bucuresti? Ca ma suna Alex si-as vrea sa-l duc eu pe el undeva de data asta.

Autor: Sanziana Patru

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 23 Martie 2015