Pentru suma potrivita poti sa cumperi Fiat-ul 500L folosit de Papa in vizita din Statele Unite

Pentru suma potrivita poti sa cumperi Fiat-ul 500L folosit de Papa in vizita din Statele Unite
  • Fiat-ul 500L care l-a purtat pe Papa prin New York este de vanzare
  • Toti banii vor fi donati in scopuri caritabile
  • Casa de licitatii prognozeaza un pret intre 75.000 si 100.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

In vizita pe care a facut-o in Statele Unite anul trecut, Papa Francisc a folosit doua Fiat-uri 500L. Acum, una dintre ele este de vanzare, toti banii urmand a fi donati in scopuri caritabile.

Este bine-cunoscut faptul ca Papa Francisc, conducatorul Bisericii Catolice, este un om modest. Inca o dovada a acestui fapt este ca atunci cand a vizitat Statele Unite anul trecut, Papa a cerut ca masinile folosite sa nu fie unele normale, asa ca Fiat Chrysler Automobiles a donat atunci doua Fiat-uri 500L.

La o licitatie gazduita de casa Auction America in Santa Monica, la finalul lunii iunie, una dintre masinile folosite de Suveranul Pontif va fi vanduta pentru o suma cuprinsa intre 75.000 si 100.000 de dolari.

Banii obtinuti din aceasta vanzare vor fi donati Arhiepiscopiei New York-ului care prin diferitele ei asociatii ii va folosi pentru ajutorarea celor nevoiasi.

Fiat-ul 500L a fost confirmat de Serviciile Secrete americane ca fiind una dintre masinile care l-au purtat pe Papa prin New York. Acesta a vizitat Catedrala Sf. Patrick, s-a adresa Natiunilor Unite, a participat la o slujba la memorialul ridicat in cinstea eroilor cazuti in ziua de 11 Septembrie 2001, a vizitat mai multe scoli si Central Park-ul.

Dupa cum spuneam la inceput, masina nu a fost modificata in niciun fel, nu este blindata, iar sub capota are un motor in 4 cilindri care dezvolta 160 de cai putere.

A doua masina folosita de Papa Francisc pentru vizita din Philadelphia, a fost si ea vanduta la inceputul acestui an, iar banii au fost deasemenea donati.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 1 Iunie 2016