Peugeot renunta la actualul sau logo. Cu ce va fi inlocuit celebrul leu

Peugeot renunta la actualul sau logo. Cu ce va fi inlocuit celebrul leu
  • Peugeot renunta la actualul sau logo
  • Cu ce va fi inlocuit celebrul leu
Distribuie pe Facebook

Aceasta este cea de-a 11-a astfel de schimbare din istoria companiei producatoare de masini din Franta.

Inceputul anului 2021 marcheaza debutul unei noi sigle pentru compania Peugeot. Inspirat de cel folosit in urma cu aproximativ sase decenii, logo-ul producatorului de masini din Franta se concentreaza, de aceasta data, exclusiv pe capul leului.

Respectiva schimbare este cea de-a 11-a din istoria marcii si va debuta, aparent, pe urmatoarea generatie a compactei 308.

Noul logo de la Peugeot

Exceptand noua sigla, Peugeot mai promite, totodata, si un site modificat. In plus, in afara logo-ului anuntat zilele acestea, producatorul de masini din Franta doreste sa ofere si o experienta imbunatatita clientilor care trec pragul showroom-urilor.

Luna trecuta, respectiva marca a publicat si lista de preturi a versiunii cu 360 CP pe ambele punti cunoscuta sub numele 508 PSE.

Disponibil in schimbul unei sume minime de 66.640 de euro, modelul companiei Peugeot accelereaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 5.2 secunde. Viteza de top a variantei in cauza e de 250 km/h, mai promite producatorul de masini din Franta.

Seria vestilor bune continua cu echiparea standard extrem de generoasa, oficialii respectivei marci vorbind si despre scaune cu masaj.

Peugeot 508 PSE

Peugeot 508 PSE

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Peugeot 508 PSE
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 2 Martie 2021