Politia a comandat 80 de masini BMW Seria 5 cu motor de 3.0 litri si 265 cai putere

Politia a comandat 80 de masini BMW Seria 5 cu motor de 3.0 litri si 265 cai putere
  • Politia din statul australian Victoria a comandat 80 de masini BMW Seria 5
  • Fiecare exemplar este echipat cu cate un motor diesel de 3.0 litri si 265 CP
  • Automobilele vor ajunge in curtea institutiei inainte de sfarsitul lui 2018
Distribuie pe Facebook

Potrivit producatorului bavarez, automobilele accelereaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora in numai 5.7 secunde.

La inceputul acestei primaveri, politistii din statul Victoria anuntau cu mare fast inrolarea unui Mercedes E43 AMG. Echipat cu un benzinar in sase cilindri, de trei litri si 401 cai putere, modelul german are nevoie de numai 4.6 secunde pentru a sprinta de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Aproximativ sase luni mai tarziu de la momentul respectiv, oficialii aceleiasi institutii au dezvaluit ca au semnat un parteneriat cu divizia australiana a companiei BMW pentru 80 de masini Seria 5. Este vorba, potrivit primelor informatii, despre versiunea 530d a modelului bavarez.

In aceasta configuratie, propulsia este asigurata de o unitate turbodiesel cu sase cilindri in V, de trei litri si 265 CP. De livrarea puterii maxime catre roti se ocupa o cutie automata cu opt rapoarte, iar acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza intr-un timp de 5.7 secunde.

"Laudata atat de presa, cat si de clienti pentru combinatia sa de performanta, siguranta si eficienta, noua gama BMW Seria 5 reprezinta alegerea fireasca pentru treburile politiei", a declarat Marc Werner, seful diviziei australiana a producatorului de automobile de lux din Munchen.

Cele 80 de masini BMW Seria 5 cu motor diesel de trei litri si 265 de cai putere vor ajunge in dotarea politiei din statul Victoria pana la sfarsitul anului 2018. Oficialii instutitiei au optat pentru o versiune mai putin dotata a modelului bavarez, potrivit primelor informatii oferite publicului.

BMW Seria 5 de politie

BMW Seria 5 de politie

BMW Seria 5 de politie

Distribuie pe Facebook
mai multe