Politia a primit o masina nou-nouta. Are 240 de CAI si tractiune integrala

Politia a primit o masina nou-nouta. Are 240 de CAI si tractiune integrala
  • Politia din Marea Britanie a primit o Skoda Kodiaq RS nou-nouta
  • Masina ceha ofera un motor diesel cu doua turbine si 240 de cai
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza doar 6.9 secunde
Distribuie pe Facebook

Compania producatoare anunta ca un astfel de automobil reuseste sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 6,9 secunde.

Politistii din Marea Britanie au primit zilele acestea o noua masina pentru urmarirea celor care incalca legea. Este vorba despre o Skoda Kodiaq RS nou-nouta, de a carei propulsie se ocupa primul motor bi-turbodiesel din istoria companiei cehe.

Cu o configuratie care mai include patru cilindri si o capacitate de doi litri, unitatea in cauza dezvolta o putere maxima de 240 CP. Cuplul motor se ridica la 500 Nm, iar livrarea valorilor se face catre toate cele patru roti, printr-o cutie DSG.

Puse cap la cap, toate aceste detalii ii permit primei Skoda Kodiaq RS din istorie sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in numai 6,9 secunde, in timp ce viteza de top se ridica la 221 km/h. Si totul cu un consum mediu de carburant de doar 6.4 litri la suta de kilometri.

In ceea ce priveste partea estetica, automobilul companiei cehe se poate lauda cu spoilere fata si spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente, plus jante din aliaj de dimensiuni generoase. Alte detalii includ evacuare dubla si interior sport.

Revenind la masina Skoda Kodiaq RS primita de Politia din Marea Britanie, aceasta se mai bucura - pe langa elementele deja mentionate, si de o caroserie special colantata, girofare si sirena. Sistemele acustice si luminoase pot fi actionate prin intermediul ecranului din bord.

Skoda Kodiaq RS de politie

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 28 Iunie 2019