Politia din Anglia a primit o masina Lotus Evora

Politia din Anglia a primit o masina Lotus Evora
In timp ce politistii din Romania alearga Loganele de 100.000 de Euro, cei din Italia au Lamborghini Gallardo, nemtii au Porsche 911 iar cei din Franta merg cu Renault Megane RS, iata ca si englezii au primit masini mai puternice. Gata sa tina pasul cu vitezomanii de pe autostrazi, acestia conduc de acum un Lotus Evora de 280 cp.
Distribuie pe Facebook

Momentan, politia a primit un singur exemplar de Lotus Evora care este in teste. Polita doreste sa afle daca aceasta masina se preteaza la urmariri pe autostrada a celor care depasesc viteza legala si fug de lege, dar si in alte misiuni mai delicate.

Masina din teste a fost adaptata conform cerintelor politiei. Acum are pe plafon girofar si pe spoilerul fata lumini conform masinilor normale de politie. Dar cum englezii s-au bucurat pana acum de masinile lor de patrulare... electrice, niste Mitsubishi i-Miev, pasul catre un Evora este chiar mare.

Versiunea cu care merge politia este cea de 280 de cp si are performantele demne de un Supercar. Insa poate ca politia isi va schimba preferintele, odata cu lansarea noului model de Lotus Esprit... Cat despre infractori, cand vor fi prinsi, suntem curiosi unde vor intra, in drum spre puscarie...


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 14 Ianuarie 2011