Politia Romana, izvor nesecat de... inconstienta. O autospeciala cu radar a blocat o banda pe DN1

Politia Romana, izvor nesecat de... inconstienta. O autospeciala cu radar a blocat o banda pe DN1
  • A blocat o banda pe DN1
  • Sef demis
  • Agentii sunt anchetati
Distribuie pe Facebook

Un echipaj de politie din cadrul IPJ Prahova a gasit o modalitate inedita de a-i prinde pe soferii care circula cu viteza pe centura Ploiestului. Nu s-a pitit in vreun tufis ci a blocat, la propriu, o banda pe centura Vest a Ploiestului.

Agentii de politie din Romania au dat de mai multe ori cu bata-n balta atunci cand a venit vorba de alegerea locurilor de unde sa-i pandeasca pe soferii care circula cu viteza pe drumurile patriei. Dar de data asta parca au intrecut orice masura si au pus in pericol toti participantii la trafic.

Un echipaj din cadrul IPJ Prahova a ajuns viral in weekend-ul care tocmai a trecut si nu pentru ca agentii au parcat masina in vreun tufis - asa cum se intampla de obicei - ci pentru ca oamenii legii au blocat, la propriu, o banda a DN1.

Imaginea de mai jos a fost postata pe retelele de socializare si arata o autospeciala cu radar parcata perpendicular pe sosea, mai exact pe o banda a centurii de Vest a Ploiestului, in zona rafinariei Petrobrazi.

Radar Ploiesti

Din cate se pare, aceasta practica este una obisnuita in randul politistilor din Prahova in contextul in care un membru al grupului de Facebook Info Trafic Prahova a comentat la fotografie ca "Ocupa banda de facut dreapta, mereu fac treaba asta!"

La cateva ore de la viralizarea imaginii, IPJ Prahova "a dispus incetarea imputernicirii ofiterului aflat la conducerea Biroului Drumuri Nationale din cadrul Serviciului Rutier incepand cu data de 31 octombrie a.c pentru modul defectuos de actiune al polititilor din subordine, totodata fiind efectuate verificari si fata de cei doi agenti care au actionat in acest mod," se arata intr-un comunicat de presa.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 2 Noiembrie 2020