Politia si-a tras masina de fite. Are scaune ventilate si trapa panoramica

Politia si-a tras masina de fite. Are scaune ventilate si trapa panoramica
  • Politia si-a tras masina de fite
  • Are scaune ventilate si trapa panoramica
Distribuie pe Facebook

Din pacate, autoritatile nu au publicat niciun fel de informatie cu privire la motorizarea de sub capota.

Prezentata publicului larg chiar la inceputul anului 2020, cea dintai generatie a gamei comercializate de compania Genesis sub denumirea de GV80 s-a alaturat de curand, cu doar cateva zile in urma, celebrei flote de masini aflate in garajul politiei din Dubai. Finisata intr-o combinatie familiara de alb, plus verde, noua piesa iese in evidenta in special prin lipsa semnalelor luminoase de la nivelul plafonului.

Respectiva decizie nu a fost motivata de autoritati, care au ales sa nu publice niciun fel de informatie nici cu privire la motorizarea de sub capota sau performantele in linie dreapta, printre altele.

Cea dintai generatie a gamei comercializate de compania Genesis sub denumirea de GV80 nu ofera insa decat trei optiuni mari si late din acest punct de vedere. Intr-o alta ordine de idei, clientii masinii proiectate pentru a concura cu Audi Q7, BMW X5 si Mercedes GLE a pregatit doua benzinare, un I4 de 2.5 litri si 300 CP si un V6 de 3.5 litri si 375 CP, si numai un singur un diesel: V6 de 3.0 litri si 278 CP.

Lista cu dotari disponibile cuprinde inclusiv tractiune integrala, faruri cu LED, jante pe 20", trapa panoramica, tapiterie din piele, scaune ventilate, instrumente de bord digitale, 21 de difuzoare etc.

Genesis GV80 de politie

Genesis GV80 de politie

Genesis GV80 de politie

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 28 Mai 2021