Vine pentru prima data in Europa. Noua companie se bate cu Audi, BMW si Mercedes

Vine pentru prima data in Europa. Noua companie se bate cu Audi, BMW si Mercedes
  • Vine pentru prima oara in Europa
  • Noua companie se bate cu Audi, BMW si Mercedes
Distribuie pe Facebook

Startul comenzilor a fost programat chiar pentru luna viitoare, atunci cand clientii vor avea de ales intre doua produse complet diferite: un SUV de mare lux si o berlina cu alura de fastback.

Fan al diviziei de lux de la Hyundai? Felicitari, ai nimerit exact in locul potrivit, chiar la momentul potrivit: oficialii companiei Genesis tocmai au anuntat ca celebrele lor modele vor traversa Oceanul si vor fi disponibile, in premiera, in Europa.

Dupa cum precizam si anterior, la inceputul materialului nostru, startul comenzilor a fost programat pentru vara anului curent, respectiv luna iunie - cu oferta initiala cuprinzand gamele comercializate sub numele de GV80 si G80.

Ulterior, oficialii companiei Genesis isi vor intampina clientii si alaturi de versiunea imbunatatita a berlinei G70, dar si alaturi de varianta SUV GV70. Lista cu optiuni va fi completata apoi de prima electrica din istoria diviziei de lux de la Hyundai.

Pe viitor, portofoliul destinat persoanelor de pe Batranul Continent va fi completat cu alte doua modele pe baterii, insa atat denumirea, cat si specificatiile acestora nu reprezinta - momentan, decat o foarte mare necunoscuta.

Conform unui comunicat de presa dat publicitatii, produsele diviziei de lux de la Hyundai vor fi comercializate initial doar pe pietele din Elvetia, Germania si Marea Britanie. In showroom-uri dedicate si on-line, potrivit oficialii companiei Genesis.

Genesis G80 FaceliftGenesis G80.

Genesis GV80 - Start vanzariGenesis GV80.

Genesis G70 FaceliftGenesis G70.

Genesis GV70Genesis GV70.

Genesis Electrified G80Genesis Electrified G80.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 5 Mai 2021