Politist concediat dupa ce si-a spalat masina de serviciu la Sexy Car Wash

Politist concediat dupa ce si-a spalat masina de serviciu la Sexy Car Wash
Politia spala masina in stil sexy! Daca s-ar fi intamplat doar asta, nu era grav. Cu siguranta stripteusele care au folosit buretele nu ar fi dezvaluit secretul, nici patronul spalatoriei. Dar cand politistul a pus poze facute de el cu masina "calarita" de fete dezbracate pe Facebook, lucrurile au luat o intorsatura mai neplacuta. Probabil in lista sa de prieteni era si seful sau care nu a stat pe ganduri si l-a concediat.
Distribuie pe Facebook

Sexy Car-Wash'ul, bata-l vina! Toata isprava s-a intamplat in Statele Unite, intr-un oras din Carolina de Sud. Un politist, plecand spre casa cu masina de serviciu, dupa 8 ore grele de arestari si amenzi, s-a uitat intr-o vitrina de pe marginea drumului si masina i s-a parut cam murdara. Si a avut o idee excelenta pe moment, proasta ulterior - sa duca masina sa fie spalata de catre niste fete dotate si dezbracate. Asa ca a ales un Sexy Car-Wash.

Dar nu un Car-Wash Sexy ca oricare altul, ci unul in care spalatorii sunt fete despuiate complet, nu doar in costum de baie, ca la noi. Si daca omul se simtea bine privind cum masina lui de interventie scapa de praf si noroi datorita unor perechi mari de sani inmuiati in spuma ecologica, s-a gandit sa faca si niste poze.

Odata show-ul terminat si masina curata ca lacrima, a plecat spre casa, unde a pus imediat cateva fotografii facute la spalatorie, direct pe Facebook. Nu a trecut mult si s-au vazut si rezultatele.

Cateva zile mai tarziu, politistul a fost concediat, pesemne ca superiorii i-au vazut albumul foto de pe siteul de socializare. Asa ca de acum incolo, domnul politist va trebui sa se duca cu masina personala la Sexy Car-Wash, dar fetele nu vor mai fi asa de fericite ca pot freca girofarurile care baga spaima in raufacatori.


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 23 Septembrie 2010