Ponturi de week-end - anunturi recomandate de 4Tuning

Ponturi de week-end - anunturi recomandate de 4Tuning
Ne-am hotarat sa facem cunoscute cateva anunturi care chiar reprezinta o afacere buna (la prima vedere). Este vorba de masini sau piese auto la preturi bune si de care cu siguranta are cineva nevoie. Saptamana aceasta am cautat in bazarul 4Tuning si am gasit urmatoarele oferte care suna bine*.
Distribuie pe Facebook
Dacia Nova pe injectie, din 2000, 500 Euro, inmatriculata

Cine doreste o masina ieftina, economica si pentru care se gasesc piese oriunde, poate suna la proprietarul acestei masini. La prima vedere, masina este in stare buna si pare destul de curata. Lasand la o parte acel sticker oribil de pe bord, care probabil acopera o gaura, masina pare chiar ok. Oricum, detalii despre masina si starea ei reala le puteti afla la telefonul din anunt. Si la acel pret, e normal sa nu ne asteptam la o masina noua, ca doar e un pret cu care iti poti cumpara si un telefon mobil mediocru.

Ponturi de week-end - anunturi recomandate de 4Tuning

Jante BMW pe 20", de X6 sau X5, 1000 Euro

Ditamai aliajele pe 20" cu tot cu anvelope la un pret decent. Chiar daca doua din gume au vazut zile mai bune, chiar si asa, un astfel de set nou de la Bavaria costa 3760 Euro + TVA, fara anvelope. Din poze, metalul arata chiar bine si pare ca nu a facut cunostinta cu multe borduri. In prag de iarna, nu ar fi rau sa ne pregatim pentru vara, acum, cat avem puse pe masina anvelopele pentru sezonul rece. Anvelope Run-Flat pe spate in stare ca noua, cica. Poate mai negociati si ceva la pret, sa mai puneti bani pentru anvelope mai bune de fata.

Ponturi de week-end - anunturi recomandate de 4Tuning

Mercedes 300 Cobra, din 1984, 800 lei, inmatriculat

Asta chiar e un pont si parca imi face si mie cu ochiul. Nu exista masina mai fiabila decat o Cobra. La exterior masina pare cinstita, curata si destul de ingrijita, fara cine stie ce tuning din mediul rural. Evident, la banii astia de shaorma, este o smecherie: motorul porneste, dar blocul e fisurat. Asadar, asta e o masina ieftina si fiabila pentru cine are timp si chef sa mestereasca putintel la ea. Sau daca nu are chef, un motor de Cobra se gaseste la 100-200 Euro.

Ponturi de week-end - anunturi recomandate de 4Tuning

Mercedes S500 Balena, din 1993, 1300 Euro, inmatriculat

Asta da masina! De fapt atunci cand s-a lansat, cred ca depasea 100.000 de marci. Acum cineva cere pe o asa balena-bijuterie, care a fost a lui Irinel Columbeanu, numai 1300 Euro. Probabil ca omul o vinde si cu 1000 Euro, cine stie. Oricum, la motorul si masina aia, cine o cumpara, trebuie sa se astepte la un consum de minimum 20 litri / 100km. In schimb, confort cacalau si o masina impozanta. In plus, la banii aia, sa nu se astepte cineva ca sa functioneze absolut totul la masina: scaune electrice, clima, etc. Oricum e pomana la banii astia, sincer! Numai faptul ca-ti vei pune fundul acolo unde a stat Irinel, face banii astia!

Ponturi de week-end - anunturi recomandate de 4Tuning

Peugeot 307, din 2004, motor 1.4 HDI, 4000 Euro, inmatriculat

Consum mic, an destul de bun, pret decent. Chiar daca e in doua usi, masina la prima vedere pare o afacere buna. Cu motorul ala nu cred ca acest "bolid" va trece vreodata de un consum urban de 6% iar la drum intins ajunge chiar si la 4%. Are aer conditionat, geamuri electrice, deci are tot ce e nevoie. O masina ieftina pentru cineva care doreste sa se miste de colo-colo, dar un 206 i se pare prea mic. Acest model este un compromis de dimensiune, performanta si consum. Iar la pretul initial de 4000 cerut de proprietar, cu siguranta se mai poate umbla...

Ponturi de week-end - anunturi recomandate de 4Tuning

Set de jante aliaj pe 17", marca Toora, prindere 5x112, 250 Euro

Din poze, chiar pare o afacere buna. Sa dai 250 Euro pe 4 jante cu anvelope de 17 inci, nu suna deloc rau. E bine ca jantele se potrivesc si la VW, si la Audi si la Skoda sau Seat, deci acopera o gama larga de masini pe care se potrivesc. La banii astia, cu siguranta anvelopele nu sunt ca scoase din fabrica, dar sunt bune sa treci o vara cu ele. Iar designul aliajelor nu este deloc unul uratel. Daca as avea o masina pe care sa se potriveasca, parca le-as lua. Dar inainte m-as asigura ca vanzatorul are dreptate atunci cand zice ca nu sunt sudate sau strambe. Si m-as mai uita si la ce ET au, ca sa ma asigur ca se potrivesc pe masina mea.

Ponturi de week-end - anunturi recomandate de 4Tuning

* anunturile alese nu apartin 4Tuning, doar sunt publicate pe 4Tuning in sectiunea bazar, iar produsele puse la vanzare sunt proprietatea celor care le-au publicat. Va rugam sa verificati veridicitatea anunturilor si disponibilitatea produselor sunand la numerele de telefon din anunturile respective.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 10 Decembrie 2010