Premium Lubricants aduce distractia si castigurile la SAB 2019

Premium Lubricants aduce distractia si castigurile la SAB 2019
Ca in fiecare an, Premium Lubricants, importator exclusiv pentru Romania al produselor Chevron – marca Texaco Havoline, va fi prezent si la Salonul Auto si Accesorii Bucuresti 2019, eveniment ce va avea loc in perioada 10-20 octombrie la Romexpo.
Distribuie pe Facebook

Dupa exprientele anilor trecuti, cand la standul Premium Lubricants puteai sa parcurgi unul dintre circuitele de mare viteza ale curselor de Formula 1, la bordul unui simulator preformant, sau puteai sa admiri bolizi preparati pentru raliurile din WRC, anul acesta echipa Premium Lubricants isi doreste un alt gen de interactiune cu vizitatorii care le vor calca pragul: premiile instant.

Astfel, toti vizitatorii standului vor putea participa la campania „Razuieste si castiga”, un concurs cu sute de premii care se vor castiga pe loc, dar si cu un Mare Premiu, consola PlayStation 4 cu FIFA20, care se va acorda prin tragere la sorti, dupa incheierea SAB 2019.

Nici comunitatea de pe retelele sociale nu a fost uitata. Toti fanii paginii de Facebook Premium Lubricants vor putea participa la concursul zilnic care se va defasura pe toata perioada salonului, concurs in cadrul caruia toti fanii paginii vor castiga invitatii la SAB 2019 raspunzand la o singura intrebare.

”Credem ca Salonul Auto Bucuresti este ocazia ideala pentru a interactiona cu publicul iubitor de auto si de tot ce tine de aceasta industrie fascinanta. Prin prezenta noastra in cadrul SAB 2019, nu ne dorim neaparat sa crestem cifra de afaceri a companiei, ci ne-am propus sa le aratam vizitatorilor si potentialior clienti ca si un brand de ulei poate fi atat amuzant cat si motivational. Nu intamplator sloganul brandului Texaco Havoline, din care avem onoarea sa facem parte de peste 20 de ani, este chiar KEEP GOING”, ne-a spus Valentin Ionescu – Director General Premium Lubricants

Bineinteles, pe langa interactiune, buna dispozitie si premii, la standul Premium Lubricants veti putea afla tot ce va intereseaza si vizavi de toate gamele de uleiuri de motor premium si lubrifiantii auto performanti, comercializati de compania care a implinit deja doua decenii de activitate in Romania.

Distribuie pe Facebook
mai multe