Presedintele GM Dan Akerson isi reafirma angajamentul fata de Opel

Presedintele GM Dan Akerson isi reafirma angajamentul fata de Opel
Dan Akerson, presedintele si directorul executiv GM, a participat la o intalnire cu angajatii Adam Opel AG, la sediul central din Ruesselsheim (Germania). Mai multe mii de angajati s-au adunat in hala K48 pentru a primi informatii directe. In plus, Akerson a raspuns intrebarilor acestora referitoare la companie si la planul de viitor "Drive Opel 2022".
Distribuie pe Facebook
Akerson s-a referit la climatul economic european, care este in continuare unul dificil. Cu toate acestea, a subliniat in acelasi timp nevoia si hotararea de a readuce marca Opel pe crestere, aceasta fiind o parte importanta a succesului global al GM. "O companie precum GM are nevoie de o prezenta puternica in Europa, de o dezvoltare sustinuta a designului si a produselor, precum si de o retea puternica de parteneri. Opel indeplineste acest rol." Conform lui Akerson, Opel va vinde din nou peste 1 milion de autovehicule anul acesta si va avea in continuare un rol de lider in dezvoltarea produselor GM la nivel global.

"Exista mai multe semne pozitive care demonstreaza faptul ca planul nostru corporatist incepe sa functioneze," a adaugat Akerson. Acesta a facut referire la reducerea costurilor fixe cu 300 de milioane de dolari de la inceputul anului pana in prezent. "Ne bazam pe eforturile noastre sustinute, nu pe sprijin din partea pietelor," a declarat Akerson. Conform acestuia, ofensiva ampla de produse, ce include autovehicule noi si atragatoare precum modelul Mokka SUV compact si elegantul model ADAM pentru oras reprezinta in continuare un element cheie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 20 Noiembrie 2012