Previziuni excelente cu privire la valoarea reziduala a noului model Hyundai i40

Previziuni excelente cu privire la valoarea reziduala a noului model Hyundai i40
i40, noul model Hyundai din segmentul D, inregistreaza previziuni impresionante privind valoarea de revanzare dupa trei ani si 90.000 km parcursi, conform primelor studii europene.
Distribuie pe Facebook
O analiza independenta intocmita de catre DAT, cea mai cunoscuta agentie din Germania, arata ca modelul i40 - 1.7 litri diesel - isi va mentie 44.5% din pretul sau initial. Acest studiu a dezvaluit si faptul ca modelul i40 va depasi concurenti importanti in acest segment, precum Ford Mondeo (43.3%) si Opel Insignia (43.5%), devenind o amenintare pentru Volkswagen Passat (45%).

In mod similar, modelul i40 cu motor de 1.6 litri pe benzina are o valoare reziduala prognozata de 43.2%, mai mare decat cea a modelului Ford Mondeo (41.3%) si Opel Insignia (41.4%). Inca o data, cifrele Hyundai sunt comparabile cu cele ale modelului Voklswagen Passat (43.4%).

Rezultate si mai bune s-au obtinut in Austria, unde expertii EurotaxGlass au plasat modelul i40 pe primul loc in clasa sa. Este previzionat ca noul model Hyundai sa isi mentina 36% din pretul de achizitie, mai mult decat concurentii cheie din segmentul D - Opel Insignia, Toyota Avensis, Ford Mondeo, Mazda 6 (toate inregistrand 35%) si Citroen C5 (31%).

Allan Rushforth, Senior Vice President si COO al Hyundai Motor Europe, a declarat: "Aceste rezultate impresionante demonstreaza ca noul i40 ofera cumparatorilor europeni valoare de top. Proiectat in Europa, noul i40 va schimba clasamentul segmentului D. Atat cumparatorii privati, cat si cei de flote vor beneficia de pe urma costului redus generat de intretinerea vehiculului de-a lungul unui ciclu uzual de utilizare.

Designul dinamic, calitatea superioara, trenurile de rulare efeciente si programul nr. 1 de beneficii pentru clienti - 5 Year Triple Care - proiecteaza asupra modelului i40 viziunea Hyundai "New Thinking. New Possibilities." Noul i40 ne va conduce catre obiectivele anului 2011, ajutandu-ne sa obtinem crestere organica si atingerea cotei de piata de 3% pana la finalul anului", a concluzionat Rushforth.

Pachetul Hyundai 5 Year Triple Care include cinci ani de garantie integrala, transferabila si fara limita de kilometri; cinci ani de asistenta rutiera si cinci ani de verificari tehnice periodice.

Previziuni excelente cu privire la valoarea reziduala a noului model Hyundai i40


Sursa: Hyundai
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 25 Iulie 2011