Primul crossover Ferrari a fost oarecum confirmat: "Il vom face in stilul nostru!"

Primul crossover Ferrari a fost oarecum confirmat: "Il vom face in stilul nostru!"
  • CEO-ul FCA confirma intr-un fel primul SUV din istoria Ferrari
  • Marchionne este "vinovat" si pentru Maserati Levante si Alfa Romeo Stelvio
  • O confirmare oficiala ar putea veni la inceputul lui 2018
Distribuie pe Facebook

CEO-ul Fiat Chrysler Automobiles a confirmat noul crossover care va parasi in viitor portile constructorului de la Maranello. Tot el i-a influentat pe cei de la Alfa Romeo si Maserati sa dezvolte primul lor model de acest gen.

Nu mai este nicio noutate ca segmentul SUV-urilor este extrem de popular si ca tot mai multi producatori de automobile se inghesuie sa livreze cel mai bun vehicul de acest gen. Insa, pe langa brand-urile de la care te-ai astepta oarecum sa lanseze asa ceva, mai sunt si altii pentru care ai fi bagat mana in foc ca nu vor construi asa ceva.

Ferrari GTC4 Lusso T

Ne referim desigur la Lamborghini, care este asteptat din clipa in clipa sa prezinte noul Urus, la Aston Martin, Rolls-Royce si mai nou la italienii de la Ferrari. Acestia din urma au precizat in repetate randuri ca nu vor intra in acest segment, insa din cate se pare s-au razgandit.

Ferrari GTC4 Lusso T

Zvonurile despre un posibil crossover care sa poarte sigla Calutului Cabrat au inceput sa curga de cateva luni, insa de-abia acum avem o confirmare oarecum oficiala, venita din partea CEO-ul gigantului FCA. Sergio Marchionne a declarat in cadrul unei conferinta ca "Probabil se va intampla, insa se va intampla in stilul Ferrari."

Ferrari GTC4 Lusso T

Ai zice ca un asemenea model venit din partea unui constructor de supercar-uri nu ar avea succes, insa sa nu uitam ca gusturile clientilor fiecarei marci auto s-au schimbat. Oficialul italian a adaugat ca "Este un domeniu mult mai mare si mult prea imbietor, si noi avem multi clienti care vor fi mai mult decat doritori sa conduca un vehicul cu obiectiv utilitar construit sub brand-ul Ferrari."

Ferrari GTC4 Lusso T

Potrivit publicatiei Bloomberg, o confirmare oficiala ar urma sa vina la inceputul lui 2018, atunci cand brand-ul de la Maranello isi va prezenta strategia pentru urmatorii cinci ani. Data exacta a lansarii este deocamdata necunoscuta, insa oficialii italieni se asteapta ca atunci cand va intra pe piata, acest crossover sa dubleze atat productia cat si profiturile.

Ferrari GTC4 Lusso T

Din informatiile anterioare stim ca acest model misterios este dezvoltat in acelasi timp cu GTC4 Lusso, ca urmeaza sa fie construit pe o platforma din aluminiu, ca sub capota s-ar putea sa regasim un agregat V8 si ca "nu va putea sa escaladeze stanci," potrivit lui Marchionne.

Ferrari GTC4 Lusso T

Sursa imagine digitala: x-tomi design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Ferrari GTC4 Lusso T
mai multe