Programul Rabla 2010 - Comert, discounturi si conditii

Programul Rabla 2010 - Comert, discounturi si conditii
Desi inca nici macar nu au ajuns in tipografie, voucherele pentru programul Rabla au fost deja scoase la vanzare. Asadar, odata cu intrarea in vigoare a legii Ministerului Mediului, infloreste comertul din Romania - si in Mica Publicitate, dar si in mediul online.
Distribuie pe Facebook

Despre ce e vorba? Ei bine, Ministerul Mediului a propus ca din 2010 sa fie introdus un nou sistem de vouchere cu valoarea de 3.800 lei (38.000.000 lei vechi) pentru casarea masinilor mai vechi de zece ani.

Fiecare cumparator va putea, in mod invididual, sa foloseasca trei bonuri pentru achizitia unei masini noi, adica sa caseze maxim trei "batranici". Asta duce la un discount substantial -aproximativ  2700E economisiti la achizitionarea unei masini noi.

Voucherele vor fi tiparite la Imprimeria Nationala, iar proprietarulului unei masini rable ii va fi inmanat direct de la Remat, cand merge cu masina la casat.  Potrivit reprezentantilor Ministerului Mediului, acestea vor fi eliberate incepand cu luna februarie a acestui an.


Totodata, in 2010 Ministrul Mediului si-a propus sa atinga targetul de 60.000 masini noi vandute. Daca va reusi sau nu, ramane de vazut.


Foto: Mediafax

Distribuie pe Facebook
mai multe